Cookie- og Privatlivspolitik

Adrift

Tilladt for børn over 11 år
Filmens grundstemning er dramatisk og spændingspræget, men den indeholder også flere rolige passager. Der er flere scener, hvor man ser mennesker, som er kommet til skade på en havareret båd, og i store dele af filmen er hovedpersonerne i en håbløs og desperat situation. I én scene trækkes en næsten livløs mand om bord på et skib, og man ser blandt andet hans brækkede, blodige ben. I en anden dramatisk scene ser man to mennesker kæmpe for deres liv på et skib i et voldsomt uvejr. Man ser blandt andet, at de begge slås omkuld, den ene falder overbord og forvinder ned i dybet. Da filmen også indeholder mange rolige, positive scener, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
14.06.2018
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Adrift
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Senior, Seniorbio
|

Det autentiske drama 'Adrift' handler om 23-årige Tami, der er rejst ud for at opleve verdenen, hvor hun møder den erfarne sejler Richard. 

Forholdet blomstrer mellem de to på det smukke Tahiti, og da Richard får muligheden for at sejle en båd til Californien for et vennepar, takker de ja med det samme.

Kæresteparret begiver sig mod USA, men midt på havet bliver de ramt af en af de værste orkaner i vores historie. 

'Adrift' har de bærende roller spillet af Shailene Woodley og Sam Claflin, der er kendt fra henholdsvis Divergent og The Hunger Games: Catching Fire, og instruktøren har før udforsket den barske natur på film, senest med thrilleren Everest.

Filmen er baseret på den rigtige Tamis oplevelser, der er skrevet om i den hjerteskærende bog 'Red Sky in Mourning: A True Story of Love, Loss, and Survival at Sea'. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
4.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det sejler i sødsuppe." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Baltasar Kormákur, der selv har været elitesejler, er en mester i at vække voldsom natur til live på film. Men [...] der ikke tænkt de store kreative tanker med 'Adrift'." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Adrift' rummer potentialet til en rå og fortvivlende fortælling om en enestående bedrift, men ender som et pladderromantisk sammensurium ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Man bliver allerede træt af dem på landet, og man får klaustrofobi i deres selskab om bord." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Man kan som sejler, virkelig leve sig ind i det!

Tina

Een af de mest spændende film, jeg længe har set!

Harris

Hvorfor kommer den først 2 uger efter udgivelsesdatoen, som står til at være den første Juni?

Magne

Mange film bliver udgivet først i usa og derefter i resten af verden, det er et udbredt fænomen så det kan umuligt komme som en overraskelse

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.