Cookie- og Privatlivspolitik

About Last Night

Tilladt for alle
Filmen, der har en gennemgående humoristisk tone, rummer mange scener som kredser omkring sex på komisk vis. Der er også flere scener, hvor mennesker ses have sex. Disse skildringer - både på det verbale plan og på billedsiden - er dog ikke udpenslede, hvorfor filmen vurderes ikke at ville kunne virke grænseoverskridende på børn.

Se mere på medierådet.dk
01.05.2014
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
About Last Night
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'About Last Night' handler om Danny og Bernie, der er gode venner, og deler alle røverhistorierne fra gårsdagens scoringer - eller forsøg på samme. Debbie og Joan er tætte veninder, der ligeledes bruger hinanden til at diskutere det modsatte køn.

Da Joan og Bernie begynder at flirte, får de præsenteret Danny og Debbie for hinanden, og ægte følelser opstår. Nu må de førhen så kyniske singler pludseligt forholde sig til at være i et seriøst parforhold, der bevæger sig væk fra baren ind i soveværelset og ud i den virkelige verden.

Komedien ’About Last Night’ er inspireret af David Mamets teaterstykke ’Sexual Perversity in Chicago’ (1974), der i 1986 blev filmatiseret som ’About Last Night’ (på dansk ’Dig & Mig’) med Rob Lowe og Demi Moore i hovedrollerne.

80er-filmen handlede også om forholdet mellem Debbie og Danny samt de to godmodige venner Bernie og Joan, men sammenligningerne de to film imellem standser der.

Steve Pinks opdaterede version låner karakternavnene og omstændighederne, men lægger i sin film mere vægt på den komik, der opstår, når mænd og kvinder forsøger at analysere sig frem til parforholdets dybere mening. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.2
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Dejligt pinlige øjeblikke, sylespidse og ramsaltede replikker og tempo og timing i den svære genre, som komedien er." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] kemien mellem den nye Eddie Murphy, Kevin Heart og Regina Hall er guld værd." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "'About Last Night' bevæger sig på de nedtrådte stier, som dårlige romantiske komedier har betrådt i umindelige tider før den, og indtager intet nyt land." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Om man finder ham [Kevin Heart] morsom eller ej, er en smagssag, men det er hans rappe replikker og sprogfægtning med den lige så rapkæftede Hall, der older tempoet oppe i filmen, der ellers fortaber sig i den skematiske og uinteressante kærlighedshistorie [...]." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina

Så dejligh en film, jeg elsker den helt vildt og kan blive ved med at gense den (så den 3 gange i biffen, rekord)! Super sjov, sød og charmerende, med masser af potentiale indenfor genren og underholdningens rammer. Kevin Hart er VILDT lækker så at se ham i denne var bare perfekt (især hans scener med Regina Hall <3 )
Den kan virkeligt anbefales til en god aften med veninden, eller til enhver anden leglighed, jeg elsker den i vertfald og ser den HELE tiden!

The Womanuser/8031

Det er virkeligt ærgerligt og forkert at About Last Night er blevet så undervurderet af de danske biografer, hvori at The Other Woman skal have alt opmærksomheden?!?!? For About Last Night er klart en MEGET bedre romantisk komedie film, der nok skal sørge for at du går ud af biografen med smil på læberne!

Efter en vred og skuffende oplevelse under The Other Woman (der blev vist 16:30), tog vi direkte, igen, samme dag i biografen for måske at blive glade igen under About Last Night (der blev vist 20:45). Og allerede kort tid inde i handlingen havde det gode humør fundet sin plads på vores ansigter. Vi skrællede af grin og var altid interesseret i handlingen sammen med publikum (der desværre var ret lille, sikkert fordi de fleste havde valgt at se The Other Woman der var det stærkt modsatte af denne charmerende og søde film)!

Vi kunne simpelthen alle lide de 4 hovedroller, men alligevel røg der lidt mere kærlighed og interesse over på kemien mellem Kevin Hart (Bernie) og Regina Hall (Joan) der gang på gang overraskede med deres dejlige humor. Men vi var nu alligevel også meget glade for den smukke, søde og realistiske kemi mellem Micheal Early (Danny) og Joy Bryant (Debbie)!

Der er romantik og gode grin for alle pengene, og jeg vil med garanti være sikker på at du vil blive mere underholdt under About Last Night end The Other Woman! Skynd dig i biffen og nyd denne skønne skønne film!

Winnie

Kevin Hart--is a must watch!

Liga

These guys already make me laugh when I watched work together on movie Think Like A Man! :) One's super hot with the blue eyes, the other one's super funny reading my mind! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.