Cookie- og Privatlivspolitik

Åbenbaringen

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående trist og mørk grundstemning. Filmens unge hovedkarakter virker ofte tynget og trist, og bærer på en smertefuld hemmelighed under den kristne og fromme overflade. Hun ses modløs og grædende i flere scener, og mod slutningen befinder hun sig i dybt svækket tilstand. Den mandlige hovedkarakter er lettere traumatiseret efter en nær vens død. I flere scener ses han i vredesudbrud. Der er også en dramatisk scene, hvor man ser et intenst genoplivningsforløb. Grundet den gennemgående mørke grundtone og hovedkarakterer, der kæmper med dybe traumer, sorg og savn vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
26.07.2018
| |
2 timer 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
L'apparition
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Det franske drama 'Åbenbaringen' følger journalisten Jacques, der har ry for at være en objektiv efterforsker.

Jacques rekrutteres af Vatikanet til at undersøge en mystisk sag i en fransk landsby, hvor en pige påstår at have set Jomfru Marias genfærd.

På grund af sit syn har den unge Anna fået sig et stort følge af troende fra landsbyen, og hun splittes nu mellem offentlighedens opmærksomhed og sin personlige tro. Jacques begynder langsomt at redde de mange indviklede tråde ud og opdager de hemmelige motiver bag sagen.

'Åbenbaringen' behandler emnet om tro og religion gennem en journalists undersøgelser, hvilket er en sjældenhed i filmens verden.

Dramaet er instrueret af manden bag Marguerite, og hovedrollen spilles af den rutinerede skuespiller, Vincent Lindon, der senest kunne opleves som den franske kunstner Auguste Rodin i biografien Rodin.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Åbenbaringen' er endt på en spilletid på næsten to og en halv time. Giannoli har simpelthen ikke kunnet begrænse sig. [...] Derfor er det så heldigt, at Lindon og Bellugi er så fremragende i de bærende roller." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Vincent Lindon har en af sine bedste roller i lang tid som journalisten Jacques ..." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.