Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Et spring i tiden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og venlig grundstemning, men indeholder også dramatiske scener. I flere scener må filmens hovedfigur forholde sig til store følelser i forhold til at miste og savne en forælder, f.eks. da hun mobbes med, at hendes far har været forsvundet i fire år. I en scene falder et barn mod jorden fra stor højde, og i en anden scene må børn flygte fra meget destruktive naturkræfter. Da fortællingen er varm, forløses positivt, og de farefulde scener foregår i et eventyrunivers, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
A Wrinkle in Time
|
A Wrinkle in Time

Adventurefilmen 'Et spring i tiden' er en live action-filmatisering, og handler om pigen Meg og hendes geniale storebror Charles, hvis far er forsvundet sporløst. 

Søskendeparret finder ud af, at faren, der var videnskabsmand, har arbejdet på en slags tidsmaskine, så de begiver sig ud på en eventyrlig rejse for at finde ham. Snart ender børnene på en fremmed planet, der herskes af en gigantisk ond hjerne kaldet The Black Thing.

Oprah Winfrey, Reese Witherspoon og Mindy Kaling skal spille hhv. Mrs. Which, Mrs. Whatsit og Mrs. Who, tre overnaturlige skabninger der hjælper hovedpersonen Meg med at finde vej gennem universet.

Fantasyfilmen er baseret på den klassiske børnebog med samme engelske titel (Rejsen til det ukendte) af Madeleine L'Engle. Frost-instruktøren skriver manus på filmen, og Ava DuVernay står bl.a. bag biografien Selma.

'Et spring i tiden' får ikke dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
5.8
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.