Cookie- og Privatlivspolitik

A Bad Moms Christmas

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte hektiske og let dramatiske scener, hvor mennesker farer febrilske rundt, og hvor hovedfigurerne bliver fulde, råber og skriger eller skændes. I én voldsom scene kommer en datter og en mor og at skændes og slås, og de ødelægger en del af inventaret i datterens stue. Da filmen indeholder meget humor og varme, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
09.11.2017
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Bad Mom's Christmas
|
Versioner: se alle
2D, Supreme, Babybio, Seniorbio
|

Komedien 'A Bad Moms Christmas' handler om tre mødres forsøg på at opretholde den gode julestemning, selvom deres egne mødre kommer på besøg.

Filmen er fortsættelsen til Bad Moms, hvor mødrene beslutter sig for at lægge den perfekte facade på hylden og frigøre sig fra forældreræset.

Amy, Kiki og Carla gør alt, hvad de kan for at skabe rammerne for den perfekte jul. Men da deres egne mødre kommer på besøg i helligdagene, knækker filmen. 

De overbebyrdede og underværdsatte mødre vælger at give slip på idéen om en fejlfri jul og vil i stedet nyde festlighederne, som det passer dem bedst.

'A Bad Moms Christmas' indeholder temaer, som også kan ses i komedien Daddy's Home 2, hvor det til afveksling er fædrene, der kommer på besøg og forstyrrer julefreden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (456 votes)
4.3
1.7

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... som den første 'Bad Moms' er filmen fyldt med gode skuespillere, hvis kræfter spildes." (Michael Lind)

  • Jyllands-Posten

    "Det er svært for alvor at overgive sig, når man hader hele udgangspunktet for en film. Der kan selvfølgelig ske det overraskende, at man alligevel bliver underholdt [...]. Filmen [er] bare langt værre end frygtet." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... [Filmen] lægger ud som et oprør mod forbrugerkultur og kønsrollemønstre [...]. Så hvad gør de tre veninder? De går på druktur og stripbar [...]. Og det er åbenbart nok." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hold da kæft hvor er det dumt. Men det er altså også sygt sjovt. Om man kan lide det eller ej, kommer helt an på, om man lader sig charmere af de tre kvindelige hovedroller - plus deres mødre (bedsteforældrene). For mig at se, er de perfekt castet. Og det er især vildt underholdende, når man bare er i selskab med Kristen Bell, Mila Kunis og Kathryn Hahn - uden resten af deres familier.

Filmen er bedst i de første 3 kvarter. Herefter går der lidt for meget triviel mor/datter drama i den. Men så slutter den med et brag. Det er en julefilm, så selvfølgelig går det hele op, og alle er glade. Men heldigvis ikke på en sukkersød måde. For en som hader julen, så er det ret imponerende, at jeg kom i julestemning i oktober måned. 4½ julehjerter.

Trine

- men den første film var sjovere!

Camillauser/126109

Filmen var sjov og underholdende men så var der ikke mere i det.

Jeg kunne lige så godt have set den der hjemme.

Sisse

Bad moms Christmas, som efterfølgeren til Bad moms er en fin julekomedie. Den er sjov, men ikke alt for meget. Den kan til tider være forudsigelig og lidt kedelig.

Lisbeth K.

Da vi var til premiere i en fyldt Bio sal i Esbjerg Bio.. OMG :-D :-D.. Der blev bare grint igennem.. Mavemusklerne blev bare rørt.. En rigtig sjov film ;-D

Jakob P.

A Bad Moms Christmas får 4 stjerner af Anmelderen ****

Jeg havde lyst til en komedie, og i forbindelse med juletid og så videre, så valgte jeg en julekomedie. A Bad Moms Christmas lå lige til højrebenet, ikke blot fordi den jo er efterfølger til Bad Moms, men også fordi jeg var meget interesseret i at se hvordan karakterer fra den første film ville fejre deres jul. Og i givet fald, om det ville blive lige så underholdende som den første film, som jeg jo synes var rigtig god. Lad mig bare sige, jeg blev ikke skuffet, og jeg morede mig højlydt igennem hele filmen. Et plus for mig er selvfølgelig, at jeg godt kan lide skuespillerne og de karakterer de spiller, og jeg kan godt lide det emne som filmen tager op: At alt skal være så perfekt og finpudset ned til mindste deltalje! Vorherre bevares.

Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) og Carla (Kathryn Hahn) gør deres bedste for at holde den perfekte jul med deres familier, men da deres mødre kommer på besøg til jul, så hopper kæden af og klappen går ned. Deres mødre gør nærmest alt for at spolere deres jul, og nu er det på tide at der bliver sat grænser og sag sagt fra, og gjort plads til at være de voksne, selvstændige mennesker som både Amy, Kiki og Carla mener de selv er.

Jeg kunne rigtig godt lide den første film Bad Moms, og jeg synes denne efterfølger er mindst lige så god som den første, en komedie om hvordan de slemme mødre fejrer jul med deres ikke-perfekte familie og på deres ikke-perfekte måde. Jeg elsker denne slags film, som gør op med den såkaldte perfekte måde som alting skal være på og se ud på. Jeg synes historien er god og mega relevant i disse juledage, og handlingen er med til at gøre filmen både interessant og spændende nok. Skuespillet bliver leveret selvsikkert og stilsikkert, og jeg synes alle sammen spiller deres roller godt i denne komedie. Tempomæssigt ligger vi i den lave ende, de eneste peaks der er rent tempomæssigt er når der går noget galt, og dem er der selvfølgelig også et par stykker af. Men vi befinder os i den lave ende. Rytmen er rigtig god, der er behagelige skift mellem hver enkelt scene, og filmen er tilrettelagt på en måde så alle kan følge med i den. Det er ikke Oscar-skuespil, men de gør det godt, og man er i godt lag og godt selskab i denne film. Hvad mere kan jeg sige? Jeg var underholdt! Se den! Det er en god og underholdende film.

Per

Jeg er frivillig i en biograf, hvor vi spillede den i lørdags. Allerede efter et kvarter kiggede jeg på uret og blev chokeret over at der stadig var 90 minutter igen. Historien var plat og den kunne i det mindste have endt med noget mere spektakulært end en sand forbrødring. Skuespillet er fremragende og løfter filmen op på to - især var Kathryn Hahn fremragende. De andre piger og mødre var også gode.

Pernilleuser/714825

Jeg må indrømme, at jeg havde en forventning om et godt grin eller flere undervejs, men vi blev godt nok skuffet. Filmen var så ringe, at DET nærmest var morsomt. Jeg syntes idéen er god, men det hele falder desværre på gulvet på grund af dårlige replikker, karikerede og overspillede karakterer, alt for mange floskler og banaliteter. Vi gik efter en time...

Natascha

Sjov, men lang og til tider lidt kedelig.

jeanette

Med stripper og bad moms og det hele... :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.