Cookie- og Privatlivspolitik

65 (2023)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk, uhyggelig og intens grundstemning. En mand og et barn skildres i et nærmest dystopisk miljø præget af håbløshed, og der er mange scener med chokeffekter, og scener hvor hovedpersonerne angribes af uhyggelige og aggressive væsener. Da de voldsomme og uhyggelige skildringer, trods fortællingens eventyrlige elementer, også indeholder en høj grad af realisme, vurderes filmen at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2023
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
65
|
Billetter

Filmen '65' er en ny film med Star Wars-stjernen Adam Driver på rollelisten. 

Science fiction-dramaet handler om astronauten Mills, der nødlander på en fremmed planet, og hurtigt finder ud af at han ikke er alene.

Den mystiske planet viser sig at være Jorden for 65 millioner år siden. Sammen med Koa, der er den eneste anden overlevende, bevæger de sig gennem ukendt terræn fyldt med farlige, forhistoriske væsner. 

Filmen er skrevet og instrueret af Scott Beck og Bryan Woods, der også har været med til at skrive A Quiet Place-filmene.

På rollelisten får Adam Driver selskab af den unge Ariana Greenblatt, som man tidligere har kunne se i den dystopiske actionfilm Love and Monsters og i rollen som den unge Gamora i Avengers: Infinity War.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.6
2.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Adam Driver kan få mig til at gøre mange dumme ting. Som for eksempel at se filmen '65', hvor en mand fra fremtiden lander på jorden for 65 millioner år siden." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Effekterne i '65' kommer til ære i biografsalen, men plottet hører mere hjemme i en halvgod streamingfilm. Den slags man sætter på med vennerne en aften, hvor man gerne vil underholdes uden at blive totalt opslugt." (Claus Nygaard Petersen)

 • Politiken

  "Adam Driver og Ariana Greenblatt får ikke en chance for at simulere psykologi under et forhastet forhindringsløb i spillefilmslængde, mens den nok så kendte apokalyptiske meteor nærmer sig..." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "'A Quiet Place'-forfatternes dinosaur-sci-fi-film kunne have været en fed popcornfilm, hvis Adam Driver havde haft lidt mere at arbejde med." (Laurits Struck)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Torben Wenneberg

Desværre er alt set før og der er ikke meget handling eller andet at komme efter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.