Cookie- og Privatlivspolitik

50 First Dates

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.06.2004
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
50 First Dates
|

I komedien '50 First Dates' er Henry Roth (Adam Sandler) ganske godt tilfreds med livet. Han er glad for dyr og kvinder og som dyrlæge på Hawaii, hvor der er masser af søde piger på ferie hele året rundt, nyder han sin uforpligtende tilværelse.

Playboy-livet får imidletid en brat ende, da han møder Lucy (Drew Barrymore) og forelskers sig. Lucy er sød, charmerende og køn, men hun har en elendig korttids-hukommelse og selvom Henry bruger alle sine tricks og lidt til på at score hende, har hun glemt ham næste morgen. Og morgenen efter. Og den næste...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En romantisk komedie, der i høj grad kan anbefales. Smuk og charmerende settings på Hawaii. Glimrende kemi mellem Sandler og Barrymore. Og så er det noget så sjældent som en romantisk komedie, der både er sjov og sørgelig. Og som ender både sukkersødt – og trist! En smuk cocktail.

Nikolaj

Synes ikke engang den er sjov.

Frank

Dårlig film

Dude

Grinern er den også.

Jeff

It tries a little too hard to be charming, but it’s an okay movie.

Wayne

hvor han har en sympatisk rolle? Ja det kan han, og her gør han det faktisk overraskende godt. Der er hentet ikke så lidt fra Groundhog Day - men filmen kan alligevel anbefales.

Katja

Adam Sandler & Drew Barrymore gør det godt sammen på det store lærred hvis du spørg' mig!

Se den og jeg kan love dig for, den efterlader dig i et godt humør - men dertil også med en ustyrlig lyst til at rejse til Hawaii!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.