Cookie- og Privatlivspolitik

47 Ronin

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
47 Ronin
|
Versioner: se alle
3D, 2D
|

Filmen '47 Ronin' handler om den fredløse Kai (Keanu Reeves), der slutter sig til 47 samuraier, der søger hævn over en forræderisk lensherre, som dræbte deres mester og forviste deres folk.

For at genskabe deres hjemlands glorværdighed begiver krigerne sig ud på en farefuld færd fuld af drabelige udfordringer, der ville udslette en hvilken som helst anden kriger.   

'47' Ronin' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

CGI og Kenau Reeves.

Matrix?

Nej Japansk folkeeventyr, udsat for specialeffekter.

Man har selvfølgelig set noget lignende, hekse, drager og sværdkamp. Men sjældent så flot lavet som her.

Er man til samuraier og sværdkamp, parret med østens mystik - så vil man være godt underholdt. Om den beskriver eventyret tilfredsstillende, aner jeg ikke. Men flot er det.

S. Rico

Er man bare en lille smule fan af japansk historie/legender, så skal man unde sig selv at se denne på et stort lærred. Det er virklig en flot film i en sindsyg lækker indpakning - kostumer og scenografi er en nydelse at se på. Historien er også ganske god - dog uden at være sindsoprivende spændende. Det der for alvor trækker ned er skuespillet. Dialogen er direkte dårlig. Det skyldes måske, at man har valgt at lave den med engelsk tale i stedet for på japansk - som jeg klart ville have foretrukket. Ser man bort fra dette - hvilket selvfølgelig er ret svært - så hæver den alligevel sig over gennemsnittet til et 4-tal.

Matias

Ja, det er så endnu en film, der heller ikke kommer i de danske biografer. Skuffende.

bennyuser/939247

har gået og vente på at han lave nogle film, han spiller bare så godt i sådan nogle film. den se rigtig fed ud. jeg elsker superhelte film og matrix stil og fremtidsfilm,så det er lige mig.fedt

Dunbar

Jeg havde fornøjelse af at se den for nylig (i Letland, hvor den allerede har haft premiere), og det kan kun anbefales, hvis man er interesseret i den slags film: samuraikultur, eventyr og flot action.

Det sprøde popcorn

Den ser rigtig lovende ud. Er også Keanu-fan, så er sikker farvet

Lidt interessant/sjovt/spændende at se hvad den sandfærdig historie om de 47 krigere der i næsten 2 år levede i skam for at hævne sig på ham der dræbte deres mester bliver lavet om til med et mega eventyrtvist...but hey, that's Hollywood for ya ;-)

bennyuser/939247

fedt og se at keanu reeves er tilbage i topform.

Patrick

Skal helt klart ses og skal nok blive fed!
Synes dog det er unødvendigt at sætte en amerikansk skuespiller ind i en film baseret på en japansk begivenhed. Kunne man ikke bare have kørt med et 100% japansk cast?
Har producerne ikke tillid til at den ellers vil slå igennem?

Casperuser/40335

Det er netop dette, som jeg tror udgør hele filmen, at den handler om en "halfbreed". Mener jeg har læst et eller andet sted at Keaneu Reeves har en far som delvist har asiatiske aner. Men ingen er vist japanske. Du har dog en pointe, at man nok har valgt at bruge en skuespiller som ser så etnisk amerikansk ud og de fleste folk kender til for at trække publikum til.

Line FS

Super flot ser den ihvertfald ud! Plottet har jeg lidt svært ved at fange, og synes ikke det helt tydeligt om det vil blive spændende eller tyndt. Men overvejer klart at se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.