Cookie- og Privatlivspolitik

47 Meters Down

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
47 Meters Down
|
47 Meters Down

Filmen '47 Meters Down' handler om to søstre, der bliver fanget i et hajbur på bunden af havet og kun har en times ilt tilbage. Nu må de kæmpe mod tiden - og en stor hvid haj - for at overleve.

'47 Meters Down' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.7
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hajfilm er næsten altid super underholdende. Og det gælder da også 47 Meters Down, som man med garanti ikke vil kede sig til.

Filmen lægger sig et sted mellem crazy haj-action film som The Shallows og naturalistiske haj-dramaer som Open Water. Problemet er bare, at filmen dermed falder ned mellem to stole. Der er for lidt haj-action og for meget påstået realisme.

Man er vant til at købe konceptet med alt for aggressive, intelligente eller hævngerrige hajer. Men det er sværere at sluge, når en film påstår at være realistisk med hensyn til reglerne for dykning, når den konstant overtræder dem. Filmen er fyldt med tekniske fejl. Eksempelvis vil en ilttank på 200 bar ikke give luft til mere end 10-15 minutter på 47 meters dybde, når der er tale om personer, der konstant hyperventilerer og er i panik. Det giver sig selv, at det er den sikre død at blive nede på bunden og dø af luftmangel. På den anden side, så er det "kun" dødsensfarligt at svømme op til overfladen. Så hvad ville du gøre...?

Det hele bliver derfor for tåbeligt til at være spændende eller nervepirrende. Men det er da fortsat udmærket underholdning. Og jeg ender nok også med at se den næste film i serien.

DJT

at denne ikke kom op herhjemme. Den var langt mere neglebidende end The Shallows og ville have været fed at se på et stort lærred.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.