Cookie- og Privatlivspolitik

3000 Miles to Graceland

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.01.2002
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
3000 Miles To Graceland
|

I '3000 Miles to Graceland'  "genopståer" The King Elvis Presley i form af Kevin Costner (The BodyguardRygtet siger...) og Kurt Russel (Death ProofDet Grusomme udefra).

En broget forsamling af hærdede forbrydere slår sig sammen for at gennemføre et kæmpe kup ved Den Internationale Elvis Kongres i Las Vegas.

Forklædte som Elviskloner skulle det være let at blande sig i mængden.Samtidig har banden iklædt sig ikke så lidt skydevåben, ammunition og sprængstof – faktisk rigeligt til jævne et helt Casino med jorden. Alligevel må de i allersidste minut indse, at planen er ved at gå helt, helt galt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Altså filmen synes starter virkelig godt, godt gang i den men så er det som om at filmen går lidt i stå hvor man bare ikke ved om man stadig synes den er god eller om det blovernmere og mere kedeligt.
Men man kan ikke komme udenom Kevin Costner og Kurt Russel , fordi det er de to som gør at filmen ikke kun er dårligt , de to gir den hele armen i scenerne så jeg synes faktisk godt at man kan kalde den for en drengerøvsfilm.

Wayne

bliver bedømt så dårligt. Jeg var pænt underholdt af de falske Elvisser og især Courtney Cox.

Frank

Dårlig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.