Cookie- og Privatlivspolitik

21 Jump Street

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.06.2012
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
21 Jump Street
|

'21 Jump Street' er en filmatisering af 80er tv-serien af samme navn (på dansk: 'De unge strissere') med bl.a. Johnny Depp.

Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) var vidt forskellige typer i high school og færdes absolut ikke i de samme kredse. Da de nogle år senere mødes på politiskolen, ender de som bedste venner.

Deres første anholdelse går ikke helt som planlagt, og som konsekvens bliver de sendt tilbage til livet i high school som undercoverbetjente.

Deres mission bliver at infiltrere skolens handel med et nyt og farligt stof, men deres gensyn med skoletiden er en blandet oplevelse for de to venner, der indtager uvante roller. Schmidt får chancen for at være en af de populære, mens Jenko hænger ud med nørderne. Og samtidig har de jo en narko-ring, de skal infiltrere.

Jonah Hill og Channing Tatum har, udover at spille de to hovedroller i '21 Jump Street', været med til at hhv. at skrive manuskriptet og producere filmen. Instruktørerne Phil Lord og Chris Millers har tidligere stået bag animationsfilmen ’Det regner med frikadeller’ (2009).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (579 votes)
4.6
3.8

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... plat og useriøs skæg og ballade med velturnerede replikker og to veloplagte skuespillere i front." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "... både morsomt og underholdende. Det skyldes ikke mindst kemien mellem Hill og Tatum." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... sjældent vellykket inden for genren - og virkelig sjov. På den der lidt primitive, pupertære drengerøvsmåde, forstås, men høj latter er jo høj latter. Kemien mellem hovedrolleindehaverne Hill og Tatum fungerer perfekt..." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "... vittigheder og morsomheder [er] spredt med kløgtig hånd. Både Jonah Hill og Channing Tatum spiller friskt op mod deres egne selvbilleder ... og samspillet de to imellem er fantastisk." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... en komedie, som på en og samme tid er snotdum og afsindig morsom... Det er grov og ærlig humor, og filmen falder kun igennem, når den forsøger at gøre romancen mellem Hill og Tatum følelsesladet." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Jeg kom til at se 2'eren først, men har lige set denne. Utrolig hvor sjove de film er!
Venlig hilsen
Jonas
Livsnyder

gyldenløve

godt nok en skuffelse at se den tør humor og halv kedelig historie totalt over rated film. en af de film jeg kun ville anbefale vis man virkelig kedede sig

Lærke

Hvad mere kan man sige ;-)

Jonatan (Star-Lord)

Tror aldrig jeg har set en amerikansk komedie som kan måle sig med denne. Hylende morsom

Mikkel

Hylende morsom film. Det er yderst sjældent, at jeg griner højlydt af nyere amerikanske komedier, men ’21 Jump Street’ var latterfremkaldende til sidste scene. Hvis vi bliver ved genren, har jeg ikke været så godt underholdt siden titler som ’Superbad’ og ’Kick-Ass’.

Samspillet mellem Jonah Hill og Channing Tatum, der i form af betjentene Schmidt og Jenko får til opgave at gå undercover som elever på en high school, er virkelig vellykket. De er som pot og pande, nørden og muskelbundet. Opgaven de to får tildelt, infiltrere det stigende salg af narko på skolen, lyder til at starte med ganske overkommeligt for de to fuldvoksne betjente, men en hel nem opgave bliver det ikke. Undercoverarbejdet resulterer nemlig i alt fra vilde biljagte, vilde high school fester til skyderier og voldsomme eksplosioner. Foruden de to er Ice Cubes præstation i rollen som Captain Dickson værd at fremhæve, han er skræmmende, intimiderende, grov og spydig, men samtidig hylende morsom.

’21 Jump Street’ er fyldt med sjove punchlines, grinagtige episoder og vilde action scener. En skøn blanding af både alvor og humor, dog mest humor gudskelov. Må nok hellere snart gå genset filmen. Indtil da belønner jeg den med fem stjerner.

Mathias

Rigtig sjovt. Den drengerøvs agtige humor er totalt god, og der var også god action

Line user/946888

Det er en ufattelig sjov film, det er rart at se Channing Tatum i en anderledes rolle end hvad han er vant til.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har set den film og den skal helt sikkert købes på dvd til den tid.

Frank

Okay film

Thomas

Det er bare en super sjov film, og jeg elsker Hill og Tatum.

Glæder mig til 2'eren kommer. Den skal helt sikkert ses.

Anita

Selvom jeg har hørt en masse dårligt om den, synes jeg selv at den er virkelig god! Den er rigtig sjov og så gør det heller ikke så meget at Channing Tatum er med ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.