Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

21 Bridges

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk og spændingsmættet grundstemning, og den indeholder adskillige scener med blodige drab. I én scene bliver en mand skudt i det ene øje, og der dvæles ved skudsåret. I en anden scene ser man en person, som sidder blodig i en bil med skudsår i halsen. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
02.01.2020
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
21 Bridges
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Thrilleren ’21 Bridges’ handler om NYPD-betjenten Andre Davis, der kommer på en vild menneskejagt gennem New Yorks mørke gader.

For da et kup en nat går helt galt for to kriminelle narko-tyve, ender en række politifolk med at blive skudt af dem.

Nu bliver Andre Davis således sat på sagen, og den intense jagt på de to politimordere begynder – det med en hel hær af politi til hjælp.

Intet mindre end Manhattan bliver nu spærret af, så de to jagtede ikke kan slippe forbi de mange betjente, der altså nu spærrer alle ind- og udgange til øen.

Instruktøren bag ’21 Bridges’ er kendt fra bl.a. en række tv-serier, så ’Game of Thrones’ og ’Luther’. Mens den produceres af Russo-brødrene, der er kendt fra deres film i Marvel-universet, herunder Avengers: Engame.

Filmens hovedrolle som Andre Davis indtages af Chadwick Boseman, man bl.a. kender fra superheltefilmen Black Panther. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.7
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "... lige så fine facetter, der er i filmens billeder, når droneoptagelser viser New York i knitrende farver, for i det næste øjeblik at lade et filmkamera indfange dystre nærbilleder af betjentene, lige så unuanceret er fortællingen." (Casper Hindse)

  • Jyllands-Posten

    "Med alle sine ”hvem er med i komplottet eller ej”-finter virker '21 Bridges' som en film, der gerne vil fremstå klog og kompliceret, men som aldrig rigtigt bliver det." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "'21 Bridges' er på en måde bare en ordinær actionfilm, men er i realistisk stil udført i højt opskruet tempo og med en hård spændingsskrue og tro på sin egen historie, der gør den til en stram og tilfredsstillende actionudøvelse." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Reneuser/823985

Bedste action siden heat

harun

det er den bedste film jeg har set i dag den er meeeeega god anbefaler den ikke

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.