13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Censur 15
18. Feb 2016
144 min
UIP
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen '13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi' er en autentisk actionfilm om et sikkerhedskorps på seks mænd, der kæmpede for at forsvare et diplomatisk område i Libyen.

Året er 2012, datoen den 11. september, og vi er på 11-årsdagen for angrebene på World Trade Center i New York. Efter diktatoren Gadaffis fald er det nordafrikanske land endt i kaos, og en amerikansk diplomatisk delegation har til huse i et midlertidigt kompleks i Benghazi.

Pludselig står området i flammer, og bevæbnede mænd stormer komplekset for at få kontrol over bygningerne. Seks tidligere elitesoldater, der indtil nu har fungeret som sikkerhedsrådgivere, får et nødråb fra diplomaterne, og snart er de den eneste redning.

'13 Hours' er baseret på bogen '13 Hours: The Inside Account of What Really Happened in Benghazi' af Mitchell Zuckoff. Krigs-thrilleren er instrueret af Michael Bay, som skifter kæmperrobotterne fra Transformers-filmene ud med mere jordnær action i stil med instruktørens The Rock. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: