Cookie- og Privatlivspolitik

1408

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.11.2007
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
1408
|

Som så mange gange før er forfatteren Mike Enslin tjekket ind på et hotel. Som så mange gange før har han booket hotellets notorisk "hjemsøgte" værelse, nr. 1408.

Som så mange gange før forventer Mike en lang, kedelig nat, hvor han vil få bekræftet, at spøgelseshistorierne bare er noget, hotellet bruger til at lokke kunder til. Men i nat får Mike Enslin sig en overraskelse!

I '1408', baseret på en roman af Stephen King, bliver publikum inviteret inden for i Mike Enslins værste mareridt, da han må tage kampen op mod et værelse, der ikke bare er hjemsøgt. Det er ondt, og her taler vi om ondskab af bibelske proportioner!

Se filmen og gys... men tjek aldrig – ALDRIG – ind på Dolphin Hotels værelse 1408.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (44 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

1408 leverer en virkelig spændende historie og et plot der konstant bliver mere og mere voldsomt. Det er langt fra den mest uhyggelige gyser der findes, men istedet for at fokusere på det uhyggelige igennem hele handlingen, så inkluderer man thriller-genren i historien. Det har en rigtig god effekt da gyser- og thrillergenren fungerer rigtig godt hånd i hånd.

John Cusack er genial i rollen som den skeptiske forfatter, der løbende i filmen må begynde at overveje sin egen forstand.
1408 er en gennemført gyser/thriller, som virkelig får det til at løbe koldt ned af ryggen!

Frank

Dårlig film

Lars Michael

Når man hører navnet Stephen King så tænker man yes,Filmen er er spændende hele vejen.jeg synes ikke den er uhyggeligt men den holder.

Maria

Endnu en fantastisk Stephen King gyser. Han er uden tvivl mester i skræmmende, twistede og ikke mindst underholdende historier. Man er fanget fra start til slut.

Wayne

- han var advaret, og alligevel skulle han lige prøve. Det skulle han komme til at fortryde.

MarkusStepH

Jeg synes ikke den her film er helt fantastisk fordi det er den mest uhyggelige jeg har set, men fordi den er skide spændende
Der er lavet 2 versioner af filmen: Den ene overlever han, den anden dør han, jeg har set begge. Det gør filmen meget mere åben
En fantastisk spændende historie der gør et indtryk på alle der ser den.
Perfekt film alle mine venner der har set den elsker den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.