Cookie- og Privatlivspolitik

1001 Gram

Tilladt for alle
Filmen vurderes ikke at have elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
16.07.2015
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
1001 Gram
|

Filmen '1001 gram' handler om videnskabskvinden Marie, der er en fraskilt kvinde i 30erne.

Forskeren arbejder på et laboratorium for mål og vægt, og hun betragter tilværelsen på samme afmålte facon. Da hendes far, en legendarisk videnskabsmand, bliver syg, får Marie til opgave at transportere vægten af ét perfekt kilo til en konference i Paris.

Vægten skal måles efter i sømmene for øjnene af den videnskabelige forsamling, men undervejs møder Marie romantik, og hun udfordres generelt på ideen om, at alt i livet kan vejes.

'1001 gram' er instrueret af norske Bent Hamer, der herhjemme er kendt for komedien 'Salmer fra køkkenet' fra 2003.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "De eksistentielle spørgsmål mikses med videnskabens gåder i et finurligt Hamersk univers, og som altid er dét et besøg værd." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Bent Hamer laver små fiffige film om det at være menneske, som i det stille lister rundt med en dyb latter i lommen og armbåndsure hele vejen op ad underarmen. Så hvor meget vejer sådan en lille perle? Det samme som 4 store hjerter." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Alle håber det bedste for Hamer, som stadig skaber fin komik og som i hvert fald skal have points for at forsøge. Det er bare ikke i 1001 gram, at taget løfter sig helt. Der er lune nok til gøre filmen seværdig, men desværre ingen basis for begejstring." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.