Cookie- og Privatlivspolitik

10,000 B.C.

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.03.2008
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
10,000 B.C.
|

'10,000 B.C.' er en eventyrfilm om en ung mammutjægers rejse gennem et ukendt landskab i et forsøg på at redde sin stamme og sin elskede.

I tidernes morgen da både mand og dyr var utæmmet, og de store mammutter vandrede over sletterne, var idéer og overbevisninger med til at skabe menneskeheden.

Filmen følger en ung jæger (Steven Strait), som må lede sin hær over en enorm ørken og bekæmpe sabeltigere og forhistoriske rovdyr for at redde den kvinde (Camille Belle), han elsker fra en ond krigsherre, der har bortført hende.

'10,000 B.C.' er instrueret af Roland Emmerich - manden bag 'Independence Day og 'The Day After Tomorrow'.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (63 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Udover nogle flotte scener, så bliver dette såkaldte eventyr til en kedelig trummerum, hvor vi skal opleve vores helt gennemgå en ordentlig håndfuld udfordringer for at finde sin elskede. Det bliver meget kedelig i længden og plottet virker meningsløst og halvhjertet. Skuespillerne har svært ved at slippe deres nutidige identitet, og man føler på ingen måde at man er tilbage i tiden. Meget ringe film.

Line

På papiret så ideen måske god ud. Men den skulle nok hellere være endt i skraldespanden end i klippeborden. Eller forblevet begravet under den sten den krøb ud fra. Nej tak til affald og des lige.

The Other Account

En nonstop gåtur med tonsvis af effekter og ligegyldig actíon til følge, findes i dette håbløse adventurefilm bud! Skuffet, er hvad i kan tro jeg blev! Jeg vil dog (som jeg altid gør) starte min anmeldelse, med at beskrive alle de gode ting ved og i filmen: Men i ’10.000 B.C.’ er der næsten ikke nogle positive øjeblikke, og det medføre at man ikke kan videregive noget positivt resultat! For, tja filmen er flot lavet. Diverse dyrearter er fint animeret, og så er det også nogle betagende scenerier vi støder på, undervejs! Men det var nok også det eneste der gjorde jeg overhovedet gad se den færdig. Historien er intetsigende - fordi den er set før, karaktererne er for uinteressante og lige lovligt urealistiske til at føle med, fortællestilen er for svagt udført, og handlingen er for (til tider) meningsløs og forudsigelig - tja, du kan nøjes med at se traileren, så har du fået det at vide om, D’Leh, som du behøver!

Alt i alt er det en meget velproduceret, men dårlig film. Den er simpelthen for hurtigt glemt pga. dens manglende sjæl, viden og fortællefaccon, og så vil det ikke overraske mig, hvis de fleste syndtes at den – efter kort tid – går hen og bliver kedelig, men det skyldes nok det fejlfulde manuskriptarbejde, og førnævnte skavanker. Måske, hvis man ikke kun havde tænkt på at lave hurtige penge, kunne dette have være blevet en ganske god film.

Frank

Dårlig film

Wayne

At skrive hjem om.

Tribute

Rimlig kedelig og alt for lang jeg forstod slet ikke filmen.
Selvom at det var en historie der blev fortalt var det stadig dårligt at den sprang rundt i det hele. Tigeren var der ikke så meget at se til den var med alt for lidt.

10.000 B.C. er en film for dem der kan lide historier som bliver fortalt i film og for dem der kan lide mærkelig Drama.

S. Rico

Bortset fra tid og sted så er handlingen stort set identisk med Mel Gibsons film. Det er sgu´ for fantasiløst. Hvis det i det mindste så bare var en god kopi. Men ud over de flotte billeder, så er der intet at komme efter.

josimar1234

GOD GOD GOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chri

Den film fik mig til at tænke meget over.... filmen....

Fantastisk! :D

mADS 22

lidt for mardet fortælling

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.