007: Octopussy (u/text)

Censur 11
131 min
MGM
Octopussy
Billede
(© MGM)
Billede
(© MGM)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Roger Moores driftsikre letvægtscharme og selvironi holdt Bond-serien kørende ind i 1980’erne. Hans sjette film som agent 007 fik uventet konkurrence, da en uafhængigt produceret rival, “Never Say Never Again”, meldte sig på banen med selveste Sean Connery som James Bond. Pressen forudså et blodigt “Battle of the Bonds”. Men Moores “Octopussy” endte med at få det største publikum af de to.

De overdådige paladser i Udaipur i Indien danner den farverige ramme om actioneventyret. Lumske Kamal Khan (Louis Jourdan) vil stjæle nogle uvurderlige russiske juveler med hjælp fra smuglersken Octopussy (Maud Adams) og hendes kvindelige cirkustrup. Men Khan står også i ledtog med den krigsgale sovjetofficer Orlov (Steven Berkoff), der vil detonere en atombombe på en amerikansk militærbase i Tyskland.

John Barry er tilbage som komponist på seriens 13. film, og Rita Coolidge synger balladen “All Time High” under forteksterne – for det gik alligevel ikke at sende en sang med titlen “Octopussy” ud til radioerne i 1983!

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: