Cookie- og Privatlivspolitik

Misha Collins

Født: 
20. august 1974
Fødested: 
Massachusetts, USA

Misha Collins er en amerikansk skuespiller som er født i Boston, Massachusetts, under navnet Dmitri Tippens Krushnic. Inden han blev skuespiller tog han en bachelor ved The University of Chicago, og var praktikant i det hvide hus under Clinton administrationen.

Misha har ungarsk-russisk, tyske, engelske, skotske og irske rødder, og er dygtig til at efterligne dialekter og accenter, hvorfor han bl.a. fik rollen som den serbiske snigmorder Alexis Drazen i første sæson af '24 timer'. Han har også haft flere større og mindre roller i kendte tv serier som 'NCIS', 'Nip/Tuck', 'NYPD Blue', 'CSI', 'CSI:NY', 'Monk', 'R' og 'Charmed'. Han er dog mest kendt for CW's længst kørende serie, 'Supernatural', som er en Emmy-nomineret tv-serie om det overnaturlige. 

Filmmæssigt har han bl.a. spillet med i 'Finding Home', 'Stonehenge Apocalypse' og 'Karla'. Sidstnævnte er baseret på virkelig hændelser, og handler om seriemoderen Paul Bernardo, og Misha har efterfølgende sagt, han fortryder at have været med i filmen.

Misha er gift med highschool sweetheart og forfatter Vicki Vantoch og de har to børn sammen. 

Skrevet af: Amanda Nilsson

 

Seneste fans (4)

  • The Assasain
  • Sofie
  • Alma
  • Mirob