Sylvester Stallone om dansk stjerne: "Han er en kunstner"

Expendables-stjernen deler store roser ud
Expend4bles
(© UIP)

Fra på torsdag kan man opleve Sylvester Stallone dele tæsk ud i den nye Expend4bles, hvor han spiller overfor en række store stjerner som Jason Statham, Dolph Lundgren og Megan Fox.

Det er dog ikke så lang tid siden, at Sly også spillede overfor en stor dansk stjerne i filmen Samaritan, hvor Pilou Asbæk spillede skurken, som Stallone skulle nedkæmpe.

I forbindelse med sit arbejde med den danske skuespiller, havde den 77-årige actionstjerne en del rosende ord med til ham. Bl.a. lød det således til mediet My Doll (via Glamsham).

- Jeg så Pilou i Game of Thrones og sagde, "jeg hader den her fyr". Hvilket betød, at han gjorde sit arbejde godt. Fordi i virkeligheden er han en gentleman, en kunstner, en bevidst skuespiller på alle niveauer.

- Men han har evnen til at få dig til at hade ham, når det er nødvendigt. Han har en unik rytme. Det er svært at duplikere.

LÆS OGSÅ: De største muskler blev samlet i 'The Expendables' i 2010: Var det egentligt fedt?

Pilou Asbæk havde ligeledes lidt af en oplevelse i det at stå ansigt til ansigt med Rocky-ikonet. Det kan man høre mere om i den podcast, som vi lavede med danskeren i forbindelse med filmen.

Lyt til podcasten med Pilou Asbæk herunder - eller på din foretrukne podcast-tjeneste:

Sylvester Stallone er selv endnu engang en del af det undværlige hold af garvede krigere i den 4. Expendables-film, der kommer til at give begrebet "nyt blod" en helt ny mening.

Man kan tage del i den eksplosive action, når 'Expend4bles' får biografpremiere d. 21. september.

Anbefalet til dig