SvampeBob vender tilbage i 3D

Kult-figuren forlader sine van(d)te omgivelser
Billede
(© Paramount Pictures)

SvampeBob Firkant tager skridtet ind i den tredje dimension med sin kommende 3D-film 'The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 3D'.

Som filmens titel så spidsfindigt afslører, så træder SvampeBob ikke bare ind i en ny dimension men også ud af sine vante våde omgivelser. Derudover er det stadig hemmeligt, hvad filmen vil handle om.

Vi ved dog, at den instrueres af Paul Tibbit, der også var kaptajn på en del af afsnittene i SvampeBobs TV-serie, mens manuskriptet leveres af ingen ringere end manden, der i tidernes morgen fandt på SvampeBob: Stephen Hillenburg.

Det er første gang, SvampeBob optræder i 3D, hvilket der helt sikkert blive gjort masser af grin med i filmen. Du er vant til at se ham sådan her:

Men som den helt nye plakat viser ham, ser han nu sådan her ud:

Læg mærke til hvordan det kun er karaktererne, der er animerede - ikke omgivelserne. Måske et tegn på, at filmen skal foregå i den virkelige verden á la Smølferne?  

Udover SvampeBob Firkant vil filmen også byde på gamle kendinge som Patrick Søstjerne, Blækvard Tentakkel, Eugene Krabbe, Sandy Egern, Plankton og naturligvis SvamepBobs trofaste snegl Gary. 

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 3D får premiere den 22. januar 2015.