Se om du har vundet Bond-filmene på Blu-ray og fribilletter

- og se hvilken film der blev stemt i biografen
Hvem skal vende tilbage til biografen?
(© Park Circus)

Kino.dk's brugere har stemt mellem tre Bond-film, som bliver vist den 7. juli i CinemaxX, og den film, som har fået flest stemmer, blev From Russia with Love.

Samtidig har vi kåret den bedste begrundelse blandt brugernes kommentarer, og vinderen af 3 billetter til forestillingen samt de 23 første EON-film på Blu-ray blev brugeren Wayne.

Det var et stærkt felt, og det var ikke let at finde en vinder, så derfor får brugerne Anja og Peter hver to billetter for deres begrundelser.

Tillykke til vinderne, som alle er blevet kontaktet via mail.

-----------------------------------------------------

Den 7. juli 2013 vises 'Everything or Nothing' i biografen, og du kan være med til afgøre, hvilken af tre James Bond-film der skal vises på det store lærred efter dokumentarfilmen:

From Russia with Love, On Her Majesty’s Secret Service (Christopher Nolans yndlingsfilm i serien) eller The Spy Who Loved Me?

Afstemningen slutter den 27. maj, og filmen med flest stemmer vises i en restaureret 4K-udgave den 7. juli.

Du kan læse mere om 'Everything or Nothing' på filmens profil. Både dokumentar- og Bond-filmen vises i CinemaxX København og CinemaxX Aarhus.

Den bedste begrundelse, for hvilken af de tre Bond-film der bør vises i biografen, honoreres med de 23 første EON Bond-film på Blu-ray!

Vi udlodder også 7 biografbilletter til Bond-aftenen i biografen den 7/7. 

Bond på Blu-ray
2012 var 50-året for James Bond-filmserien, og i år er det præcis 60 år siden, at Ian Fleming skabte verdens nu mest kendte hemmelige agent med romanen ”Casino Royale”. Med en karakter og et brand, der har virkelig har vist sit værd, er den 7/7 i samarbejde med produktionsselskabet EON udnævnt som officiel James Bond-dag i Danmark.