Se det første foto: Hovedrollen til filmen om Michael Jacksons liv er fundet

Det bliver i familien
Billede
(© This is it / Columbia Pictures)

Michael Jacksons liv skal omsættes til film, og nu er hovedrollen fundet.

Det bliver popikonets egen nevø, den 26-årige Jaafar Jackson, som skal levendegørende musiklegenden på det store lærred i den biografiske film 'Michael'.

Det bekræfter hhv. Jaafar Jackson selv og instruktør Antoine Fuqua på deres respektive Instagram-kontoer, hvor man også kan se det første foto af den unge Jackson i en klassisk MJ-pose.

Se billedet nederst.

 

LÆS OGSÅ: Se det første billede: Stortalent spiller Amy Winehouse i kommende film om musikeren

Jaafar Jackson er søn af Jermaine Jackson, der er bror til Michael og som ligeledes var en del af familiebandet The Jackson 5.

Den nye hovedrolle har både sunget og danset siden han var 12 år gammel, og selv udgivet musik. Få en forsmag på det her.

Antonie Fuqua skal stå bag kameraet på den biografiske fortælling, som ifølge Deadlines kilder ikke vil springe let over de mere kontroversielle dele af Michael Jacksons liv, der bl.a. tæller anklager om pædofili.

Fuqua er især kendt som action-instruktør med titler som Training Day, Olympus Has Fallen, Shooter og The Equalizer på CV’et. Men den 57-årige filmskaber har bl.a. instrueret flere musikvideoer tidligt i karrieren, herunder alt fra Prince og Stevie Wonder til Usher og Lil Wayne.

 

LÆS OGSÅ: Hans Zimmer afslører: Denne film har det bedste musik, jeg nogensinde har skrevet

Manuskriptet forfattes af den rutinerede John Logan, der tidligere har skrevet storfilm som Gladiator, The AviatorSkyfall og Spectre. Mens 'Michael' produceres af Graham King, der bl.a. stod bag Bohemian Rhapsody, som fortalte historien om bandet Queen.

Michael Jackson gik bort i 2009, kun 50 år gammel. Hans familie har givet grønt lys for filmen, herunder også brug af popstjernens musikkatalog.  

Fuqua er lige nu ved at lægge sidste hånd på The Equalizer 3 med Denzel Washington. Han forventes derefter at påbegynde arbejdet med ’Michael’, der endnu ikke har en premieredato.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jaafar Jackson (@jaafarjackson)