Se det første billede: Stortalent spiller Amy Winehouse i kommende film om musikeren

Det ligner hende til forveksling
Billede
(© 'Amy' / Camera Film)

Den karakteristiske sangerinde Amy Winehouse blev kun 27 år gammel, da hun gik bort alt for tidligt i 2011 pga. alkoholforgiftning.

Nu er der en film på vej om musikeren med titlen Back to Black, der er opkaldt efter hendes succes-album fra 2006.

Det er den 26-årige Marisa Abela - bl.a. kendt fra HBO-serien 'Industry' - der indtager rollen som Winehouse i den kommende biopic, hvorfra vi nu har fået det første kig på, hvordan skuespilleren kommer til at se ud i rollen. Se billedet nederst i artiklen.

Filmen vil ifølge dens annoncering bl.a. "...fokusere på Amys ekstraordinære genialitet, kreativitet og ærlighed, der har gennemsyret alt, hvad hun gjorde." Det skriver The Hollywood Reporter.

 

LÆS OGSÅ: Hans Zimmer afslører, at denne film har det bedste musik, jeg nogensinde har skrevet

'Back to Black' beskrives endvidere som en film, der følger Winehouse fra 90'erne til den globale tilbedelse af sangerinden, hvor man skal kunne følte, hvad hun følte på denne musikalske rejse til toppen og tilbage igen.

Amy Winehouse vandt flere Grammy-statuetter og er bl.a. kendt for sin unikke stemme og karakteristiske udseende samt ikke mindst store hits som 'Rehab' og 'You Know I'm No Good'.

Instruktørstolen indtages af Sam Taylor-Johnson, der udover at have instrueret en række musikvideoer også tidligere har skildret en musikers liv i filmens verden. Det med Nowhere Boy, hvor en række år i musikeren John Lennons liv blev omsat til film.

'Back to Black' afventer premieredato.

Marisa Abela som Amy Winehouse i den kommende biopic 'Back to Black' (Foto: Focus Features)