Samlet overblik: Glæd dig til at se disse film i biografen 2023

Alle vores guides til årets film
Mads Mikkelsen / Indiana Jones 5
(© Indiana Jones and the Dial of Destiny / Walt Disney Pictures)

2023 er over os, og vi kan næsten ikke vente til endnu en omgang store, flotte og rørende oplevelser foran det store lærred.

I december måned har vi løbende udgivet vores lister med 2023's største biograffilm i forskellige genrer, og her kan du nu få det samlede overblik over næste års film.

 

Klik på billederne for at se alle filmene fra den enkelte genre.

Listerne indeholder dog ikke alle årets kommende film - det komplette overblik kan findes under kommende film her.

Er du vild med dansk film? Så er der masser af glæde sig til i 2023, hvor hele 27 film er planlagt til at få premiere - med et bredt udvalg af genrer og historier.

Fra komedier til actionbrag og gys. Populære bestseller-filmatiseringer, ny Bille August-film, Trine Dyrholm, Mads Mikkelsen, Pilou Asbæk, 2. verdenskrig, ventede fortsættelser, seriemordere og meget, meget mere.

Læs mere om årets danske film her.

Adrenalin-junkier og eksplosionsglade filmfans kan godt glæde sig til 2023. Der venter nemlig en længere række af actionfilm i biografen.

Vi har således kigget i premierekalenderen for det nye actionår, hvor man kan se frem til bl.a. potent agent-action, lejemordere i massevis og gamle actionbøffer. BOOM!

Læs mere om årets actionfilm her.

Fremmede verdener, eventyrlige skabninger, fremtidens utopier eller dystre forudsigelser? Film kan om noget tage publikum væk fra den virkelige verden og ind i noget helt anderledes og fantastisk.

Læs mere om årets science fiction- og fantasy-film her.

Biografen er det perfekte sted at se superheltefilm, for der er næsten altid smæk på, flotte effekter og masser af underholdning med de overmenneskelige karakterer. 

2023 bliver ingen undtagelse, og hele 10 film i supergenren forventes at få premiere til næste år. Vi har samlet et overblik over titlerne. 

Læs mere om årets superheltefilm her.

Året byder på et bredt udvalg af hele 20 familie- og animationsfilm, hvor både gamle kendinge vender tilbage og helt nye universer startes op.

Læs mere om årets animations- og familiefilm her.

Gyserfans kan roligt ånde lettet op. Der venter nemlig en god række af nye gys i det kommende filmår.

Således kan man se frem til bl.a. en dræberdukke, Nicolas Cage som vampyr og blodige fortsættelser, videre til eksorcisme, en dæmonisk nonne og ikke mindst en gysende dansk 2'er.

Læs mere om årets gyserfilm her.