Ny Stephen King-gyser vækker din barndoms værste mareridt til live i første trailer

Det næste horrorfænomen?
Billede
(© The Boogeyman / 20th Century Studios)

Hypen til den kommende Stephen King-filmatisering The Boogeyman stiger – nu er en creepy trailer landet, og den sænker absolut ikke vores forventninger til gyseren.

Se traileren øverst.

I sidste uge kunne vi fortælle, hvordan 'The Boogeyman' var gået fra at være en streaming-titel til en regulær biograffilm.

Det er sket på baggrund af stærke testvisninger, som altså har givet Disney (20th Century Studios), der står bag filmen, mod på at satse på den kommende gyser.

Det samme var sidste år tilfældet for gyseren Smile, der gik fra at være en film direkte til Paramount+ til at være en af årets største biografsucceser.

 

LÆS OGSÅ: Vampyrer og en dræberklovn: Se listen med alle 39 kommende Stephen King-film og -serier

'The Boogeyman' handler om en lille pige og hendes storesøster, der bliver jagtet af et paranormalt væsen. Det hele ser ud til at forværres, da faderen, der er psykolog, får besøg af en mystisk patient i sin hjemmepraksis.

I den første uhyggelige trailer får vi bl.a. en forsmag på, hvordan dette uhyggelige monster gemmer sig i skyggerne og i mørket.

Filmen er baseret på Stephen Kings novelle af samme navn, og det ser ud til, at gyseren her formår at mestre forfatterens særlige evne til at gøre vores barnerædsler til skræmmende virkelighed. Monstret i skabet og uhyret under sengen.

Det er dermed spændende, om vi har et nyt Stephen King-fænomen på vej – og et monster som kan gå i Pennywises store klovnefodspor!

 

LÆS OGSÅ: 16 år efter: Nu bliver kultdyrket gyser-trailer endelig til en spillefilm

'The Boogeyman' er instrueret af Rob Savage, som fik en del opmærksomhed for sin Zoom-gyser 'Host' i 2020, og rollelisten består bl.a. Chris Messina (Operation Argo, Birds of Prey) og stortalentet Sophie Thatcher fra den populære gyserserie 'Yellowjackets'.

Mest bemærkelsesværdigt er måske, at det er duoen Bryan Woods og Scott Beck, som stod bag et andet gyserfænomen med A Quiet Place, der har forfattet manuskriptet i samarbejde med Mark Heyman (Black Swan).

Filmen er produceret af Shawn Levy og selskabet 21 Laps, der har stået bag bl.a. 'Stranger Things' og 'Free Guy'.

'The Boogeyman' har endnu ikke en officiel dansk premieredato, men lander i de amerikanske biografer til sommer.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)