Ny familiefilm: Til næste år har de tre Bukke Bruse fået nok af trolden

Se traileren til 'De tre Bukke Bruse i badeland'
De tre Bukke Bruse i badeland
(© Nordisk Film Distribution)

Bedst som juleferien er ved at indtræffe i mange hjem, og familier rundt om i landet gør klar til at se film i biografen, er en ny familiefilm annonceret med premiere i vinterferien 2024.

Qvisten Animation og Nordisk Film Distribution står bag filmatiseringen af Bjørn F. Rørvik og Gry Moursunds nyklassiker De tre Bukke Bruse i badeland fra 2009. 

Se traileren til filmen nederst i artiklen.

Den animerede film byder selvfølgelig på lillebror buk, mellembror buk, storebror buk, den dumme trold, der nu har taget plads under vandrutsjebanen og de andre skøre karakterer fra det populære bogforlæg.

Plottet i familiefilmen følger den fra forlægget, og her møder vi naturligvis de tre Bukke Bruse, der ikke gider at tage til græsengen endnu en gang på grund af trolden under broen. Så denne gang tager de i stedet til badeland! 

Alt imens lægger den skrupsultne trold en plan sammen med sine udspekulerede kragevenner, hvori han vil forsøge at overraske de tre Bukke Bruse med alle sine smarte tricks. 

Vil de tre Bukke Bruse klare at nå frem til badelandet uden at blive spist af trolden?

De danske stemmer til filmen leveres af Mathias Klenske, Jens Jacob Tychsen, Jens Sætter-Lassen, Mads Nielsen og Wafande.

'De tre Bukke Bruse i badeland' får biografpremiere den 8. februar.

Familiefilm i biografen

Mere om familiefilm