Lad nu være med at afsløre hemmelighederne i 'Don't Worry Darling'

Spred budskabet #dontspoildarling
Billede
(© Warner Bros.)

I dag er der biografpremiere på Olivia Wildes imødesete Don't Worry Darling, og selvom den måske kan ligne et almindeligt forstadsdrama, gemmer der, som man bl.a. kan se i traileren, sig noget mystisk under overfladen.

Vores budskab er derfor: Lad nu være med at spoile filmens plottwists. For dem er der, og det tager immervæk noget fra oplevelsen, hvis man ved præcist, hvad der venter.

 

LÆS OGSÅ: Forlader Harry Styles allerede Marvel? Stjernen giver kryptisk svar

Tænk på, hvis du fik afsløret hemmelighederne i The Matrix, inden du så den i biografen første gang? Eller Fight Club? Eller måske Memento, Inception eller en række andre Christopher Nolan-film?

Det er bare ikke helt det samme, og tilsvarende er tilfældet med 'Don't Worry Darling'.

Så se filmen, spred budskabet om, hvad du synes om den, men lad være med at skrive på de sociale medier (eller her på kino.dk), hvad den slutter med. Så spred i stedet gerne hashtagget #dontspoildarling i dine opslag.

 

SE OGSÅ: Her er de 20 frækkeste sexscener på film

I filmen spiller Florence Pugh og Harry Styles rollerne som Alice og Jack, der er heldige at bo i det idealiserede samfund "Victory".

I "Victory" bliver samfundsoptimisme opildnet af den administrerende direktør, Frank, som er virksomhedens visionære og motiverende livscoach, der også forankrer alle aspekter af dagligdagen i den tætte ørkenutopi.

Men da der begynder at opstå sprækker i deres idylliske liv, som afslører glimt af noget dystert under den attraktive facade, kan Alice ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved, hvad de helt præcist laver i Victory - og hvorfor. Hvor meget er Alice villig til at tabe for at afsløre, hvad der virkelig foregår i deres paradis?

'Don't Worry Darling' er aktuel i biografen.

 

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)