Hør Tom Cruise skælde Corona-idioter ud under Mission Impossible-optagelserne

Skuespilleren laver en Christian Bale... men med en del bedre grund
Billede
(© UIP )

(Kan du ikke se videoen, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Tom Cruise optager lige nu den syvende og snart den ottende Mission: Impossible-film - hvilket ikke er den nemmeste opgave midt i en Corona-tid.

Skuespilleren har da også været en af branchens frontløbere på området, og han har ifølge amerikanske branchemedier som producer selv været inde over sikkerhedsprotokollerne og endda ageret konsulent på diverse store studie-produktioner.

Med andre ord: Når Tom Cruise har bedt dig om overholde Corona-restriktionerne på et set, så overholder du dem!

Se også: 5 af de absolut bedste scener med Tom Cruise, der råber

Men nej, det gik åbenbart galt for nyligt, da et par holdmedlemmer satte hele produktionen over styr ved at lempe på afstanden. Og så gik Cruise amok.

Resultatet var en omgang voksenskældud, som kun er overgået af Christian Bale tidligere - men som modsat Bale virker fuldstændig forståeligt.

Optagelser af episoden kan høres her via The Sun - og vi synes faktisk du skal høre det, for Cruise kæmper ikke bare sin egen sag her. Som han tydeligt råber, så handler det her om en hel branche i knæ. Respekt! 

Actionfilmen om IMF-agenten Ethan Hunt instrueres af manden bag Mission: Impossible - Rogue Nation og Mission: Impossible - Fallout, Christopher McQuarrie, og som skrevet er både Mission: Impossible 7 og Mission: Impossible 8 på vej.