Cookie- og Privatlivspolitik

Mission: Impossible - Fallout

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt og spændingspræget grundstemning. Den indeholder mange scener med slåskampe, drab, trusler og forfølgelser. I én dramatisk scene springer to mænd ud fra et fly i uvejr, og den ene rammes af lynet. I en anden langvarig scene ser man en voldsom slåskamp på et toilet, og en man bliver skudt. I en tredje scene er en mand ved at drukne i en lastbil, som er kørt i vandet. I en afsluttende scene er en hovedperson i livsfare og under voldsom beskydning under en helikopterjagt, og han kæmper efterfølgende en langvarig kamp for sit liv - blandt andet mod en skurk med et vansiret ansigt. Da de voldsomme scener ikke udpensles, og da hovedpersonen er stærk og klarer strabadserne, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.08.2018
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mission: Impossible - Fallout
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, 4DX 2D, Level 7, 2D Sidste Ch, Babybio, Seniorbio
|

I actionfilmen 'Mission: Impossible - Fallout' er Tom Cruise tilbage for sjette gang i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt.

Efter en mislykket mission ender nogle atomvåben i de forkerte hænder, og Ethan Hunt og hans gruppe tvinges til at samarbejde med CIA og den mere hårdhændede agent Walker i et kapløb med tiden.

Men sagen viser sig at stikke dybere end som så for Ethan, især da gamle venner og fjender pludselig begynder at spøge, og den toptrænede agent hjemsøges af sine egne bedste intentioner. 

For første gang i franchisens historie skal én instruktør for anden gang styre løjerne bag kameraet, McQuarrie stod således bag det forrige kapitel Mission: Impossible - Rogue Nation. Det bliver det femte samarbejde med Cruise, det har også tidligere lavet bl.a. Jack Reacher.

'Mission: Impossible - Fallout' er seriens mørkeste kapitel og kan ses som den foreløbige kulmination på historien om Ethan Hunt i mødet med fortidens skygger. Filmen er dog også i sig selv et selvstændigt værk, der i vanlig Impossible-stil byder på storslået action, livsfarlige stunts og humor. (copyright: kino.dk)

Hør vores podcast om hele Mission: Impossible-franchisen her.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (821 votes)
4.9
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... det [er] måske alderen og sårbarheden, der gør denne film til en af de bedste i 'Mission Impossible'-serien. Simpelthen fordi den rykker Ethan Hunt-skikkelsen lidt ud af den gloriferede heltedyrkelse." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "... præcis så hæsblæsende glimrende som de øvrige film i serien og er endog en af de allerbedste." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "... trods det høje tempo sidder man faktisk og keder sig det meste af de 147 minutter spektaklet varer." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... blandingen mellem verdenspolitik og cirkusakrobatik, mellem højteknologiske finurligheder og analogt heltemod smelter sammen til en perfekt biografoplevelse." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Mission: Impossible - Fallout' er designet til rollen som sommerblockbuster. Tempofyldt underholdning til lands, til vands og i luften ... " (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper user/933276

Fedt gensyn.

Thomas

Klart den bedste i serien. Tom Cruise fungerer rigtig godt i denne action-rolle og filmen har nogle af de mest intense og flotte actionscener som kan måle sig med det bedste fra de nye James Bond-film. Man får fornemmelsen af selv at være til stede. Derudover er der plads til god humor både mellem og under actionscenerne.
Mission Impossible-serien er blevet bedre næsten for hver film. Det er godt nok action-delen som trækker op og ikke så meget handlingen. Men når det laves så varieret og underholdende som det er tilfældet her, har det også stor betydning for om filmen fungerer.
Det skal den have point for. 4,5 stjerner.

Antaeus

Det er et stort actionbrag, men til tider keder jeg mig faktisk lidt for den glemmer noget af det som gør film gode, den gode historie og give sig tid til andet end bare action. Hæsblæsende action fungerer langt bedre når det er langt flere stille passager og fokus på historien og personerne. Ærgerligt at man ikke har fokuseret mere på at fortælle en god historie.

bentuser/87315

Speederen i bund og højtryk fra start til slut.
Tom Cruise virker dog en smule slidt

Truewindefan

Klart anbefales til fans af serien

Jette

Fed action film med masser af smæk på lige fra starten..
Tager mission impossible filmene for hvad de er - ganske udemærket popcorn film:-)

Peter

Tom Cruise er nok en af verdens mest underholdende actions-skuepsillere nogensinde. Han har gjort det i årevis med Mission Impossible, og nu gør han det sørme igen. Kan varmt anbefale filmen til alle action-interesserede

Michael Lauritzen

Supper på gamle flasker

helle

En spænden film, fyld med action - god underholdning

Jeppe

Så bliver det ikke meget bedere, de kommer bare med en ny fantastisk film hver gang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.