Her er den nye Vaiana: Se skuespilleren der skal spille overfor The Rock

Disney-genindspilning er på vej
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Tilbage i 2016 kom Disney med en ny animationsfilm, der mildest talt tog verden med storm. Vi taler selvfølgelig om den hawaiiansk-inspirerede Vaiana.  

Dens popularitet betød selvfølgelig også, at en kommende Vaiana 2 ville være uundgåelig, men hvad vi ikke havde regnet med, var at man også ville lave en live-action genindspilning af den første. 

Men hvilke skuespiller skulle vække animations-figurerne til live? Nu er de to hovedroller på plads.

Du kan se billedet af den kommende Vaiana-skuespiller nederst i artiklen.

Det blev først bekræftet, at Dwayne 'The Rock' Johnson ville gentage sin rolle som halvguden Maui.

Auli'i Cravalho, som er Vaianas stemme i animationsfilmen, meldte hurtigt ud, at hun var vokset fra rollen, hvis hun skulle spille den i levende liv. Så en ny Viana skulle findes - og den rolle er netop blevet afsløret.

Det bliver nemlig - ifølge The Wrap - skuespilleren Catherine Laga'aia. Den 17-årige har kun tidligere medvirket i serien 'The Lost Flowers of Alice Hart', hvorfor 'Vaiana' bliver hendes spillefilmsdebut. 

På den måde kan det siges at Laga'aia, faktisk følger i den originale Vaiana-skuespillers fodspor, da hun med sit stemme-rolle også fik sin debut. 

Foruden førnævnte Johnson og Laga'aia er det dog begrænset, hvor mange navne der indtil videre er offentliggjort fra den kommende rolleliste.

Ifølge filmdatabasen IMDd, er der dog et par ekstra navne at finde, heriblandt Frankie Adams (Mortal Engines), Rena Owen ('Star Wars: The Bad Batch') og John Tui (Hobbitten: Femhærsslaget).

Live action-udgaven af 'Vaiana' er sat til at få biografpremiere på en ukendt dato i 2026.

Animationsfilmen 'Vaiana 2' får biografpremiere den 26. november.