Mortal Engines

Censur 11
06. Dec 2018
128 min
UIP
Mortal Engines
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Mortal Engines' er baseret på de populære science fiction-romaner med samme titel af Philip Reeve, der består af i alt 4 bøger.

Handlingen udspiller sig i en post-apokalyptisk fremtid 1000 år efter, at en altudslettende krig har ændret verden totalt. Storbyer er nu kommet på hjul, og nådesløst opsluger de mindre byer og stjæler deres ressourcer.

I storbyen London lever teenageren Tom, der kommer på sit livs rejse i mødet med en pige fra det lovløse territorium, og sammen kommer de på sporet af en faretruende hemmelighed.

'Mortal Engines' er en sci-fi-historie i stil med andre young adult-fortællinger som The Hunger Games og Divergent, her sat i en fantastiske dystopisk ramme skabt af special effect-folkene bag storfilm som Avatar og Guardians of the Galaxy.

Christian Rivers, som var visual effects supervisor på alle seks Midgårdsfilm, er instruktør på filmen, mens filmskaberen Peter Jackson har skrevet manuskriptet sammen med hans Ringenes Herre- og Hobbitten-medforfattere Fran Walsh og Philippa Boyens. (copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: