Første Star Wars-trailer med Lars Mikkelsen

Den dansk-producerede Shrouded Destiny
Billede
(© Star Wars: Shrouded Destiny/Shahbaz Sawar)

Mads Mikkelsen har allerede markeret sig i Star Wars-universet med Rogue One: A Star Wars Story. Nu står hans bror Lars Mikkelsen klar til at gøre ham kunsten efter i en dansk produceret Star War-novellefilm med titlen 'Star Wars: Shrouded Destiny'. Vi kan nu løfte sløret for den første teaser-trailer filmen. Se den øverst.

Filmen er produceret uafhængigt af Lucasfilm, men skaberen bag håber, at den kan føre til en samtale med Lucasfilm-præsident Kathleen Kennedy. Filmens instruktør, manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver Shahbaz Sawar fik idéen til at lave en fanfilm tilbage i 2016, men sidenhen er projektet blevet til meget mere end det, hvilket han tidligere har fortalt om i en blog her på kino.dk.

Sawar udtaler til kino.dk: ”Det er nu over 3 år siden, at jeg fik ideen til at skrive denne her historie, som naturligvis har været gennem nogle forvandlinger. Men blandt de ting, var der én konstant gennemgående ting. Det var, at Lars Mikkelsen skulle spille den rolle, jeg havde skrevet til ham.”

LÆS OGSÅ: A long time ago, in a galaxy right here in Denmark

Filmskaberen fortsætter: "Vi mangler at optage 3-4 scener, som skal optages i løbet af næste år. Vi er i gang med at bygge et rumskibsinteriør, og det er en helt og aldeles anderledes opgave fra alt andet, jeg tidligere har arbejdet med."

Det er derfor stadig uvist hvornår vi får 'Star Wars: Shrouded Destiny' at se i sin fulde længde, men traileren lover os i 2019.