Danskerne strømmer i biografen: 'Dune 2' får bedste åbning siden "Barbenheimer"

Hollywood stempler for alvor ind i 2024!
Dune: Del 2
(© Warner Bros. / Dune: Del 2)

Dune: Del 2 tegner allerede til at blive en af årets største film - ikke kun i skala - men også i omsatte biografbilletter.

Science fiction-filmen har nemlig fået en forrygende åbningsweekend og har siden premieren i onsdags fået 90.950 danskere i biografen.

Den episke storfilm fik en flot åbningsdag, og i weekenden har endnu flere publikummer strømmet i biografen.

Vi skal helt tilbage sidste sommer, hvor biograf-fænomenent "Barbenheimer" fik premiere, for at finde en film som kan overgå de flotte salgstal fra 'Dune: Del 2'.

Barbie kom nemlig fra start med 94.061 efter sine første fire dage - her skal det jo så fremhæves, at 'Dune: Del 2' faktisk har haft en dag mere, da den fik premiere en dag tidligere end normale biograffilm. 

'Barbie' endte i øvrigt som sidste års bedstsælgende film - så hvis 'Dune: Del 2' kan fortsætte sit imponerende sandorme-ridt, kan den måske få samme skæbne. Om ikke andet kan vi konstatere, at Hollywood for alvor har stemplet ind i 2024 nu!

Dune: Del 1 åbnede med 55.875 tilbage i 2021 og endte med at omsætte lidt over 230.000 billetter i alt. En ret flot bedrift taget i betragtning, at filmen kom på streaming nærmest samtidig og i det hele taget fik premiere i kølvandet på en Corona-nedlukning.

'Dune: Del 2' er ligeledes blev mødt med flotte anmeldelser fra både den internationale presse og de danske kritikere. Og hvis man skal tro tallene her på kino.dk, så er brugerne også yderst tilfredse med deres biografoplevelse.

På nuværende tidspunkt har 'Dune: Del 2' en score på 5.2 ud af 6 stjerner blandt kino.dk's brugere.

Markus skriver bl.a. i sit 6-stjerners anmeldelse: "Filmen er et mesterværk!! Filmen er næsten 3 timer men tiden flyver afsted. Filmen er utroligt flot produceret. Filmen er bare episk."

Læs flere bruger-anmeldelser på kino.dks 'Dune: Del 2'-filmprofil.

I 'Dune: Del 2' følger vi hertug-sønnen Paul Atreides, som forenes med Chani og fremenerne. Paul vil hævne sig mod de sammensvorne, der har ødelagt hans familie. Han står foran et valg mellem sit livs kærlighed og universets skæbne, og gør alt for at forhindre en frygtelig fremtid.

Find dine billetter til 'Dune: Del 2' her.