90'er-klassikeren 'Face/Off' med Nicolas Cage og John Travolta får en fortsættelse

Instruktøren er allerede fundet
Face/Off (Paramount Pictures)
(© Face/Off (Paramount Pictures))

Tilbage i 1997 byttede Nicolas Cage og John Travolta ansigter i John Woos eksplosive action-klassiker Face/Off. Her små 25 år senere er der nu en fortsættelse på vej.

Det bliver Adam Wingard, som skal instruere og altså hermed udfylde de store sko efter John Woo, der i den originale bl.a. leverede den ene velkoreograferede action-scene efter den anden.

Wingard har tidligere bl.a. stået bag gysene You’re Next og Blair Witch samt thrilleren The Guest, mens han senere i år er aktuel med monsterfesten Godzilla vs. Kong.


Det bliver også Wingard, der skriver manuskriptet til ’Face/Off’-fortsættelsen - det sammen med Simon Barrett, som bl.a. har skrevet flere af instruktørens tidligere film. Det skriver bl.a. Deadline.

Hverken Nicolas Cage eller John Travolta vender dog efter alt at dømme tilbage i deres respektive roller som terroristen og FBI-agenten, der bytter ansigter.

Hvem der i den kommende fortsættelse vil indtage hovedrollerne vides altså endnu ikke, men vi følger naturligvis sagen her på siden.

’Face/Off’-fortsættelsen har endnu ikke fået en officiel titel eller en premieredato.