Titlen på ny monsterfilm med Jason Statham hylder klassisk mesterværk

Hajen kommer!
Billede
(© The Meg / Warner Bros.)

Monsterfilmen The Meg blev en forfriskende action-fyldt sommer-blockbuster, da den havde premiere i 2018. En efterfølger står klar til at fortsætte begivenhederne, og nu er den danske titel til 'The Meg 2: The Trench' afsløret.

Titlen bliver Meg 2: Dødens Dyb, og hvis man synes, der ringer en klokke, er det jo nok fordi, titlen minder om Steven Spielbergs klassiske haj-mesterværk fra 1975, Jaws, der på dansk hedder 'Dødens gab'.

 

LÆS OGSÅ: Sommeren er spækket med store biograffilm: Få et overblik her

Jason Statham-filmen handler nemlig også om en haj, om end en endnu større en af slagsen end den hvide fra Spielbergs monsterfilm. Her er tale om et fortidsvæsen af episke proportioner, der forsøger at gøre livet surt for de mennesker, der befinder sig på et dybhavsfartøj i Marianergraven.

Hvad efterfølgeren præcist kommer til at handle om, ved vi ikke endnu, men vi ved, at Statham får følgeskab af den kinesiske action-stjerne Jing Wu, der er et af sit lands største navne pt.

Ben Wheatley overtager instruktørtjansen fra Jon Turteltaub, og ham kender vi fra action-baskere som Kill List og Free Fire.

'Meg 2: Dødens Dyb' får biografpremiere den 3. august.