Se billedet: Paul Walkers datter er med i 'Fast & Furious 10'

Vil ære faderens arv
Billede
(© 'Fast Five' / Universal Pictures)

Hvis du er Fast & Furious-fan, så ved du nok godt, at stjernen Paul Walker gik bort i 2013. Du ved nok også godt, at hans karakter Brian O'Conner faktisk stadig er i live i filmseriens univers. 

Fast & Furious 10-instruktøren Louis Leterrier har tidligere indikeret, at Paul Walker / Brian på en eller anden måde vil optræde i franchisens finale. Men vi ved endnu ikke præcis hvordan.

Nu træder den afdøde skuespillers datter Meadow Walker Thornton-Allen så ind i universet i Fast & Furious X. Det afslører hun selv med et billede på Instagram. Se det nederst.

 

LÆS OGSÅ: Endelig afsløret: Brie Larson spiller kendt karakters datter i 'Fast & Furious 10'

I den medfølgende tekst skriver den 24-årige Walker bl.a.:

- Den første Fast & Furious-film fik premiere, da jeg var et år gammel! Jeg voksede op filmsettet med at se min far, Vin, Jordana, Michelle, Chris og mange flere på monitonerne. Takket været min far, var jeg født ind i Fast-familien. Jeg kan slet ikke fatte, at jeg nu også får lov til at være med - med dem, som har været omkring mig, mens jeg voksede op.

- Tak Louis Leterrier, for din venlighed, tålmodighed og støtte. Det føles som om, at du har været en del af familien, siden vi startede, jeg er glad for, at det kun er begyndelsen. 

- En særlig tak til min fars bedste ven, som nu er min bedste ven Brandon Birtell [producer, red.], dette ville ikke være muligt uden dig. Jeg er så velsignet, at jeg er i stand til at ære min fars arv og dele det med ham for evigt.

 

LÆS OGSÅ: Sagaen slutter: Her er alt vi ved om den 11. og sidste Fast & Furious-film

Scenen ser ud til at udspille sig på et fly, og bliver beskrevet af Meadow Walker som en kort gæsteoptræden, en såkaldt cameo.

Den unge stjernes datter er den seneste tilføjelse til en allerede svumlende rolleliste med flere kæmpe stjerne. Se hele rollelisten her.

'Fast & Furious 10' også kaldet 'Fast & Furious X' får dansk biografpremiere den 18. maj. - billetsalget er startet!