Se billedet: Giver ny Marvel-film endelig svaret på et af de helt store MCU-spørgsmål?

Kan få stor betydning
The Falcon and the Winter Soldier / Disney+
(© The Falcon and the Winter Soldier / Disney+)

Lige nu kan Guardians of the Galaxy Vol. 3 opleves på det store lærred, og både fans og anmeldere kalder filmen for en af Marvels bedste.

Men selvom det nye rumeventyr måske føles lidt som enden på en æra, i hvert fald Guardians-holdet som vi kender, så har Marvel stadig en masse spændende projekter på vej, der allerede er i gang med optagelserne – heriblandt Captain America: New World Order.

 

LÆS OGSÅ: Store ændringer fra Marvel: Her er alle deres kommende film og serier frem til 2025

Den fjerde Captain America-film har nu Sam Wilson (Anthony Mackie), der tidligere har været kendt som Falcon, i titelrollen, efter at have overtaget det ikoniske skjold fra Steve Rogers (Chris Evans) i Avengers: Endgame og Disney+-serien The Falcon and the Winter Soldier.

Udover Sam Wilson kan man se frem til et gensyn med et par andre kendte ansigter, der har en del flere MCU-år på bagen. ’New World Order’ bringer nemlig både Liv Tyler og Tim Blake Nelson tilbage i deres roller fra The Incredible Hulk, og så introducerer filmen desuden også selveste Harrison Ford til Marvel-universet.

Nu tyder nye rygter og setbilleder dog på, at der er ENDNU mere at se frem til, og at filmen bliver endnu større end forventet. Et nyt foto fra settet afslører nemlig en mulig forbindelse til Eternals. Se det nederst i artiklen.

 

LÆS OGSÅ: 15 år senere: Hollywood-stjerne vender endelig tilbage i sin Marvel-rolle

Billedet afslører således, at en hel ø er ved at blive bygget til superheltefilmen. Billedet i sig selv siger måske ikke så meget, men konstruktionen af denne ø bekræfter muligvis et rygte, der har floreret omkring Marvels fremtid og især den kommende film Thunderbolts.

’Thunderbolts’ følger en gruppe antihelte – heriblandt Winter Soldier, Yelena og Red Guardian – og forventes at få premiere til næste sommer. Meget lidt vides endnu om filmen, men et rygte er, at den kommer til at følge op på et ret stort plotpunkt i MCU, der har været ignoreret lige siden det blev introduceret.

 

LÆS OGSÅ: Se den første trailer: Nyt superheltehold bliver samlet i 'The Marvels'

Angiveligt bliver Thunderbolts-holdet nemlig sendt på en mission til en ø, der er opstået af resterne af Tiamut, den store Celestial der i slutningen af 'Eternals' blev frosset midt i det Indiske Ocean. Man skulle tro, at noget så stort ville have betydning, men udover en lille reference i She-Hulk: Attorney at Law er det ikke blevet bragt op siden.

Nu kunne det dog tyder på, at vi endelig får svar på spørgsmålet om, hvad der egentlig blev af kæmpen, og at vi måske allerede får det at se til næste maj, når den nye Captain America-film får premiere. Ifølge rygterne bliver denne nye ø senere kendt som Genosha, hvilket i tegneserierne er hjem for mutanter.

Hvis alt dette viser sig at være sandt, kan den næste Captain America-film få kæmpe betydning for fremtidens MCU.

’Captain America: New World Order’ forventes at få premiere den 2. maj 2024.