Cookie- og Privatlivspolitik
Danske anmeldere roser ny Marvel-film: "Ingen, der elsker superhelte, vil gå skuffede hjem"

Danske anmeldere roser ny Marvel-film: "Ingen, der elsker superhelte, vil gå skuffede hjem"

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er i biografen nu

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Marvel er tilbage og denne gang er det med den tredje og sidste film i Guardians of the Galaxy-trilogien, der af mange menes at være et af højdepunkterne i MCU.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 er aktuel i biografen, og de danske anmeldere følger i samme positive spor, som deres amerikanske kolleger.

 

Her er et udpluk af de danske anmelderes vurdering af Marvel-eventyret:

- Frem for alt er 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' under al rabalderen faktisk en rigtig fin historie om venskab, accept og at familie nogle gange kan være noget, vi vælger, skriver Thomas Brunstøm og giver 5 ud af 6 stjerner i Berlingske.

- Ingen, der elsker Marvel og superhelte, går skuffede hjem fra “Guardians of the Galaxy vol. 3.” Det er to og en halv time for fuld smadder og med masser af grin, skriver Michael Solgaard i sin 4-stjernede anmeldelse i Børsen.

- Afslutningen på James Gunns skæve Marvel-trilogi lykkes med en rørende historie om dyremishandling, der står stærkere end sideplots og actionscener, konstaterer Frederik Hoff og giver 4 stjerner i Filmmagasinet Ekko.

- Det er aldrig kedeligt at være sammen med den brogede skare af superhelte i 'Guardians of the Galaxy, Vol. 3', skriver Katrine Sommer Boysen og uddeler 4 ud af 6 stjerner i Jyllands-Posten.

- Guardians of the Galaxy'-filmene er og bliver vaskeægte god Hollywood-underholdning. James Gunn har igen lavet et visuelt spektakulært og fjollemorsomt rumeventyr, skriver Nanna Frank Rasmussen i Politiken og giver 4 ud af 6 hjerter.

- Guardians of the Galaxy Vol. 3' er ikke den bedste i trilogien, men er stadig klasser over resten af Marvel og giver en tilfredsstillende slutning for alle James Gunns Guardians, konkluderer Jonas Ernst Monty i Soundvenue, hvor han giver 4 ud af 6.

 

LÆS OGSÅ: Vildt! 'Guardians of the Galaxy 3' slår verdensrekord allerede inden den er færdig

Allerede i sidste uge havde de første udenlandske anmeldere givet deres reaktioner på tredje kapitel om Star-Lord & Co., og her var ikke en eneste, der ikke nævnte, hvor rørende filmen er.

Læs de udenlandske reaktioner her.

I den tredje Guardians of the Galaxy-film er den brogede bande af galaksebeskyttere noget forandret. Peter Quill, der spilles af Chris Pratt, er stadig hårdt mærket af tabet af Gamora. For at redde universet og beskytte en af deres egne, må han dog få samling på tropperne igen. Hvis missionen ikke lykkes, kan det betyde enden på Guardians, som vi kender dem. 

James Gunn har igen skrevet og instrueret filmen, mens Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista samt Vin Diesel som Groot og Bradley Cooper som Rocket også alle vender tilbage.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 er aktuel i biografen - find dine billetter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MarkusStepH

Der kommer til at være en del skuffende fans. Da filmen er barsk og mørk. Jeg tror den går over nogens grænser. Hvilket gøre humoren ikke lander på samme måde.

DJT

Den var rodet, trættende, og havde ingen følelsesmæssige beats.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.