Publikum skreg så højt af scene i ny Stephen King-gyser, at den måtte klippes om

De første test-visninger lover godt
Billede
(© The Boogeyman / 20th Century Studios)

Til sommer venter en ny Stephen King-gyser, The Boogeyman, der allerede ligner en ny gysersucces.

Det forlyder i hvert fald, at de første test-visninger af filmen har skræmt publikum så meget, at den gik fra at være en titel direkte til streaming til at få en regulær biografpremiere.

Nu fortæller instruktør Rob Savage så, at én scene faktisk fik publikum til at skrige så højt, at man måtte klippe om i filmen. Han udtaler til Empire:

- Den første gang du ser monstret, skreg pubikum højt, og med det samme bagefter begyndte de at tale med dem i nabostolen, så de fuldstændig missede de næste linjer.

- Så vi var nødt til at klippe det om og tilføje 45 sekunders ekstra fyld, bare så de [publikum, red.] ikke missede noget vital information.

 

LÆS OGSÅ: Nicolas Cage fortryder denne ulækre scene: "Jeg vil aldrig gøre det igen"

'The Boogeyman' er baseret på en novelle af Stephen King fra 1973, og i samme interview afslører instruktøren Rob Savage også, at gysets mester har godkendt den nye film:

- Vi lejede en biograf til ham i Maine og viste ham filmen. Jeg tog ikke med, fordi jeg var bange for, at han lavede en ”The Shining” på den og fuldstændigt hadede den. Men angeligvis hoppede han flere gange i sædet, og sendte bagefter en kærlig, kærlig besked til at alle, der havde arbejdet på filmen.

- Og den næste morgen fik jeg en mail, hvor der stod ”Fra Stephen King”. Og der stod: ”Robert, jeg tænker stadig på din film den næste morgen”.

Store ord fra Stephen King til instruktøren, der i 2020 stod bag den populære Zoom-gyser 'Host'.

'The Boogeyman' følger high school-eleven Sadie og hendes lillesøster, der bliver jagtet af et uhyggeligt væsen. Hovedrollerne indtages af Sophie Thatcher, der bl.a. har medvirket i serien 'Yellowjackets', og Viven Lyra Blair, som bl.a. har spillet Prinsesse Leia som barn i Obi-Wan Kenobi-serien.

Som deres far ser man Chris Messina, mens David Dastmalchian også optræder på rollelisten. Filmen er ydermere skrevet af duoen bag A Quiet Place-filmen.

'The Boogeyman' får dansk biografpremiere den 1. juni. Se den nyeste trailer herunder: