Cookie- og Privatlivspolitik
For første gang: Marvel-stjerne skriver historie ved at bryde regel efter 31 film

For første gang: Marvel-stjerne skriver historie ved at bryde regel efter 31 film

Se klippet, hvor ét ord ændrer det hele

Stem op!
16
Stem ned!
-1
(reset)

I næste uge er det tid til et sidste eventyr med Guardians-holdet, som vi kender det.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 bliver nemlig både et farvel til det nuværende team, men også et farvel til instruktør James Gunn, der for evigt ændrede tonen og ambitionerne i MCU med den første Guardians of the Galaxy, og som fremover vil fokusere på et nyt univers hos DC.

Inden Gunn forlader Marvel-universet, når han dog lige at bryde noget af en MCU-tradition. Et nyt klip afslører nemlig, at 'Guardians Vol. 3' som den første MCU-film nogensinde indeholder et helt bestemt bandeord –nemlig "fuck". Se klippet nederst i artiklen.

 

LÆS OGSÅ: Ny Marvel-film bliver kaldt "en perfekt og smuk afslutning" - og den bedste siden 'Endgame'

Der er meget strenge regler omkring brugen af bandeord i amerikanske film, så i løbet af de i alt 31 MCU-film er det aldrig før blevet sagt – og det er vildt nok, når man tænker på, at Samuel L. "Motherfucker" Jackson har spillet en bærende rolle lige siden den første Iron Man.

Jacksons Nick Fury slap næsten afsted med det i slutningen af Avengers: Infinity War – ligesom andre karakterer som Spider-Man og Aunt May har prøvet – men indtil nu er ordet aldrig før rent faktisk blevet udtalt til fulde.

- Det stod ikke i manuskriptet. Jeg kan ikke huske, hvordan det kom til. Jeg ved, at der er versioner af F-ordet, som ikke må nævnes. Du må ikke sige ”fuck” som et verbum, fortæller Chris Pratt, der fik æren af at ytre ordet i filmen, til moviezine.se.

- Men som Peter Quill udtrykker det, på en frustreret måde i et slags søskendeskænderi med Nebula om noget så banalt som en bildør… For mig var det den smarteste måde at bringe dette historiske øjeblik ind i MCU.

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' har biografpremiere den 3. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.