Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk Hollywood-stjerne er Super Mario: Her er de danske stemmer til ny animationsfilm

Dansk Hollywood-stjerne er Super Mario: Her er de danske stemmer til ny animationsfilm

Se 'Super Mario Bros. Filmen' i biografen

Stem op!
17
Stem ned!
-1
(reset)

2023 har været et stærkt år for spilfilmatiseringer. I marts rullede det sidste afsnit af den anmelderroste serie The Last of Us over skærmen, og i sidste uge fik Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves premiere i de danske biografer.

Men allerede denne uge kan endnu en spilfilmatisering opleves på det store lærred. Det er selvfølgelig Super Mario Bros. Filmen, der langt om længe har premiere.

Da filmen og dens amerikanske stemmer først blev annonceret, var mange en smule skeptiske over især én af de medvirkende. Det er nemlig gigastjernen Chris Pratt, der står bag stemmen til den ikoniske Mario i filmens amerikanske udgave.

 

LÆS OGSÅ: Chris Pratt er Super Mario i første trailer til ny animationsfilm

Den 43-årige stjerne er især kendt for sine roller i actionfilm som Guardians of the Galaxy og Jurassic World, og han er derfor måske ikke lige umiddelbart den første, man tænker på, når man forestiller sig en lille italiensk blikkenslager. Men hvem er det så egentlig, der har taget opgaven på sig i den danske version?

Det er ingen ringere end Pilou Asbæk, der lægger stemme til Mario på dansk. Den 41-årige stjerne har medvirket i en lang række både danske og amerikanske film, og er i de senere år blevet et etableret navn i udlandet med optrædner i alt fra 'Game of Thrones' til Uncharted. Og nu kan han altså også skrive den danske Super Mario på CV'et.

Se listen over alle de danske stemmer herunder.

Mario - Pilou Asbæk

Luigi - Cyron Melville

Bowser - David Bateson

Prinsesse Peach - Emma Sehested Høeg

Toad - Mark Le Fêvre

Cranky Kong - Lars Knutzon

Donkey Kong  - Kenneth M. Kristensen

Kamek - Peter Zhelder

Spike - Alexandre Willaume

Super Mario Bros. Filmen får premiere den 6. april 2023 – find dine billetter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.