Cookie- og Privatlivspolitik
Superman-skurk forvirret over nyt comeback: "Døde jeg ikke?"

Superman-skurk forvirret over nyt comeback: "Døde jeg ikke?"

Vender tilbage i 'The Flash'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Tilbage i 2013 kunne man opleve Michael Shannon som den legendariske Superman-skurk General Zod i Man of Steel. Som bekendt døde karakteren dengang, men nu vender skuespilleren altså tilbage i skurkerollen.

Shannon var dog først lidt forvirret over at blive spurgt om at vende tilbage som General Zod i den kommende The Flash, da han helt rigtigt huskede det som, at han døde i 'Man of Steel'. Det fortæller han til Looper.

Som traileren til 'The Flash' nemlig afslører, er Shannons faretruende General Zod tilbage - det samme er bl.a. også både Michael Keaton og Ben Afflecks versioner af Batman.

 

LÆS OGSÅ: Michael Keaton sparker røv som Batman i ny episk trailer til 'The Flash'

Michael Shannon fortæller bl.a. om at blive spurgt om at gentage rollen:

- Jeg var lidt forvirret. Hvis min hukommelse er rigtig, så tror jeg, at jeg døde i 'Man of Steel'. "Er de sikre på, at de har den rigtige fyr?" Men så forklarede de mig hele multivers-fænomenet, som jeg da var lidt bagud på. Shannon fortsætter:

- Jeg kan ikke sige, at jeg er en storforbruger af denne genre af film - ikke, at jeg har noget imod dem. Hvis jeg skal se en film, så er chancen dog bare, at det ikke bliver en af ​​dem, men jeg elsker at lave dem.

 

LÆS OGSÅ: Fans mener, at Christian Bales Batman er med i 'The Flash'-traileren

Vi håber, at Shannon har haft det sjovt med at gentage rollen som General Zod, der dog kommer til at have noget mindre spilletid end i 'Man of Steel', fortæller skuespilleren videre.

I 'The Flash' bliver det dog ikke en gentagelse af Zod-rollen i filmen fra 2013. Karakteren bliver derimod en smule anderledes, afslører Shannon.

Ezra Miller indtager filmens titelrolle, mens øvrige navne bl.a. tæller Sasha Calle som Supergirl, mens instruktørtjansen varetages af Andy Muschietti, der bl.a. har gysene 'It' del 1 og 2 på sit CV.

'The Flash' har biografpremiere den 14. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.