Cookie- og Privatlivspolitik
Skrottet Star Wars-film genopstår med Oscar-nomineret forfatter

Skrottet Star Wars-film genopstår med Oscar-nomineret forfatter

Skaberen af bl.a. 'Peaky Blinders'

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Forleden kunne vi fortælle, at Lucasfilm havde droppet endnu en Star Wars-film. Nemlig det projekt, som Lost-skaberen Damien Lindelof og Justin Britt-Gibson var sat til at skrive.

Men efter, at det første udkast til filmen var afleveret i februar, forlod de to forfattere projektet, hvilket kastede hele Star Wars-filmen ud på usikker grund, men nu har Lucasfilm fundet deres erstatning.

Den rutinerede Steven Knight er nemlig blevet hentet ind til at forfatte Star Wars-filmen, som man håber kan få premiere i 2025. Det skriver Variety.

 

LÆS OGSÅ: Forhadt Star Wars-skuespiller om sit comeback: "Godt at være tilbage"

Knights CV tæller flere store film og serie-titler, herunder Viggo Mortensen-filmen Eastern Promises, Allied med Brad Pitt i hovedrollen og Spencer, mens han i 2004 modtog en Oscar-nominering for værket Dirty Pretty Things. Derudover har han også skabt populære serier som 'Taboo' med Tom Hardy og 'Peaky Blinders'.

Den nye Star Wars-film forventes at blive Lucasfilms første biograffilm i universet siden Star Wars: Rise of Skywalker. Mere information som fx plot og titel forventes at blive delt til den store Star Wars Celebration i London til april.

Senest forlød det, at den Oscar-vindende dokumentarist Sharmeen Obaid-Chinoy, der instruerede to afsnit af Marvel-serien 'Ms. Marvel', var udset til at instruere den unavngivne Star Wars-film.

På nuværende tidspunkt er kun to Star Wars-film under udvikling, der udover denne Steven Knight-film, også tæller et projekt, som har Taika Waititi tilknyttet som instruktør, forfatter og skuespiller.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.