Cookie- og Privatlivspolitik
Se videoen: Jake Gyllenhaal er super ripped i genindspilningen af 80'er-klassiker

Se videoen: Jake Gyllenhaal er super ripped i genindspilningen af 80'er-klassiker

Hollywood-stjernen er i topform og yderst aggressiv

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Road House er den næste 80'er klassiker til at blive genindspillet i Hollywood. Optagelserne er faktisk allerede begyndt – og den første, intense video er sluppet løs på nettet. Se videoen nederst.

Patrick Swayzes rolle som udsmideren Dalton er blevet overtaget af Jake Gyllenhaal, og den nye film har fået et moderne twist.

Således er Gyllenhaals karakter en tidligere UFC-kæmper, og det er netop det, som vi får en forsmag på i videoen, hvor en super-pumpet udgave af stjernen går på scenen og puster sig op overfor sin kommende modstander (spillet af tidligere UFC-kæmper Jay Heiron).

Det er ikke første gang, at skuespilleren har stået ultra skarpt til en film. Det samme var tilfældet, da Gyllenhaal spillede bokser i Southpaw, og den 42-årige stjernen er nu tilbage i absolut topform!

 

LÆS OGSÅ: Se traileren: Dar Salim har hovedrollen i stor Hollywood-actionfilm med Jake Gyllenhaal

Den nye 'Road House' instrueres af Doug Liman, der tidligere har stået bag kameraet bl.a. actionfilmen The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith, Edge of Tomorrow og seneste Chaos Walking med danske Mads Mikkelsen.

Filmen vil være den berømte irske UFC-fighter Conor McGregors spillefilmsdebut, og om det er starten på en stor karriere i denne del af branchen må tiden vise.

På rollelisten finder man også navne som fx Billy Magnussen, Daniela Melchior, JD Pardo (Mayans MC) og Beau Knapp (The Nice Guys).

Jake Gyllenhaal er senere i år aktuel overfor danske Dar Salim, når actionfilmen The Covenant får premiere.

'Road House' har ikke en fastlagt premieredato endnu.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.