Cookie- og Privatlivspolitik
Ny dansk film blander drama, sci-fi, thriller og gys: "Genremæssigt er det noget nyt"

Ny dansk film blander drama, sci-fi, thriller og gys: "Genremæssigt er det noget nyt"

Interview med hovedrolle Mikkel Boe Følsgaard

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Mikkel Boe Følsgaard er en af dansk films mest brugte mandlige skuespillere. Siden sit massive gennembrud i En kongelige affære i 2012 har danskeren medvirket i et utal af populære film og serier, der tæller alt fra Sommeren '92 og Under Sandet til 'Arvingerne', 'Kastanjemanden' og senest 'Borgen'.

I anledning af stjernens nye film, det psykologiske drama Superposition, besøgte Mikkel Boe Følsgaard vores podcast, Den varme biografstol, til en snak om karrieren - fra hans første rolle som barn i en DR-serie til hans seneste eventyr og fremtiden.

Lyt til hele podcasten herunder - eller på din foretrukne podcast-app:

 

I podcasten taler vi selvfølgelig også med skuespilleren om netop 'Superposition', og her afslører han, at især det nye take på genrer i dansk film tiltrak ham ved projektet:

- Idéen var mega fed, og præmissen for hele historien kunne jeg rigtig godt lide. Så det var ligesom dét, hvor jeg tænkte, det vil jeg rigtig gerne, fordi det er genremæssigt også noget nyt. Det er jo sådan en underlig blanding af drama og sci-fi og thriller; det har sådan lidt af det hele. Så det var dér, hvor jeg tænkte, at det vil jeg rigtig gerne være med til. 

'Superposition' fortæller historien om et par, der rejser ud en skov i Sverige med deres søn for at være alene og finde dem selv - langt væk fra storbyens stress og jag. I skoven venter der dog en hel anden udfordring, da de finder ud af, at de ikke er alene - og det hele tager en uventet drejning, som ikke skal afsløres her, men derimod opleves.

 

LÆS OGSÅ: Kino.dk event: Se 'Superposition' med eksklusivt besøg

Mikkel Boe Følsgaard spiller rollen som Teit, mens hans partner i filmen, Stine, portrætteres af Marie Bach Hansen. De to kender hinanden fra DR-serien 'Arvingerne', hvilket har fungeret som en god opvarmning til 'Superposition':

- Jeg tror, at Marie og jeg har øvet os ret godt på at skændes i 'Arvingerne' i 3 år, selvom vi ikke engang er de værste. Så skænderi-dramatik scenerne lå ret meget til højrebenet.  

- Og så er det klart, at så er der nogle steps, man går over meget hurtigt, fordi man kender hinanden så godt, som jo er rigtig godt, når man skal lave sådan et kammerspil, som det i virkeligheden er. Det var jo bare mega fedt, og man er meget fortrolig med hinanden og tillidsfuld. Så det tror jeg, det lever filmen jo vel også af, tænker jeg. 

 

'Superposition' kan ses i biografen nu.

 

kino.dk har et særligt event på netop 'Superposition' den 27. marts, hvor vi viser filmen og efterfølgende laver en talk instruktør Karoline Lyngbye, skuespiller Marie Bach Hansen og og livstilsekspert Anne Glad. Læs mere og find biletter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michelle

Det er her er den værste og mest underlige film vi nogensinde har set.
Flere gæster forlod den, under visning.
Og dem vi sad ved, sagde alle sammen: hvad var det ?
Troede faktisk slet ikke at den ville komme på plakaten, men ryge direkte på streaming.
Pøj pøj til alle dem der hopper i biffen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.