Kontroversielle dødsscener genindspilles med Stranger Things- og Euphoria-stjerner

Det virale videobånd skal bringes ind i en digital tidsalder
Strange Things (Netflix)
(© Strange Things (Netflix))

En af 70'ernes meget omdiskuterede og kontroversielle film er John Alan Schwartz' brutale 'Faces of Death' fra 1978, der kort fortalt består af en række forskellige dødsscener, som inkluderede ægte hændelser.

Nu skal den omdiskuterede og provokendende film genindspilles. Stranger Things-stjernen Dacre Montgomery og Barbie Ferreira, som man bl.a. kender fra 'Euphoria' er hyret ind til de to hovedroller. Det skriver The Wrap.

Den originale film indeholder en obskur og brutal blanding af fingerede og rigtige optagelser af bl.a. diverse ulykker, obduktioner og drab af dyr.

 

LÆS OGSÅ: Overset gyser ser nu endelig ud til at få en fortsættelse

Ifølge IMDb's trivia-sektion udgør de ægte optagelser 60 % af filmens spilletid, mens de resterende 40 % er falske og altså fingerede dødsfald.

Filmen udspiller sig som en såkaldt mockumentary, altså en falsk dokumentarfilm, hvor en bedemand guider publikum gennem dødsscenerne, som i filmen alle præsenteres som den ægte vare.

Den kommende genindspilning skrives af Isa Mazzei og instrueres af Daniel Goldhaber, som skal bringe chok-filmen fra videobåndets storhedstid og videre ind i en opdateret og digital tidsalder.

 

LÆS OGSÅ: Skræmmende gyserikon går viralt

Mazzei og Goldhaber udtaler bl.a. om projektet:

- 'Faces of Death' var et af de første virale videobånd, og vi er så heldige at kunne bruge det som et afsæt for denne udforskning […].

Den oprindelige 'Faces of Death' har fået hele syv efterfølgere, senest i 1999 med 'Faces of Death: Fact or Fiction?'.

Det er indtil videre ellers sparsomt med oplysninger om genindspilningen, mens der heller ikke er sat en premieredato.