Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk forpremiere: Se "en af de bedste sportsfilm nogensinde" før andre

Kino.dk forpremiere: Se "en af de bedste sportsfilm nogensinde" før andre

Introduktion, konkurrence og drinksservering

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Den 5. april er der verdenspremiere på Ben Afflecks nye film Air, hvor han både instruerer og spiller en af rollerne. Men allerede dagen inden kan du se filmen ved en eksklusiv forpremiere.

Visningen finder sted i Empire Bio i København den 4. april med filmstart kl. 20.00. Filmen introduceres af filmekspert Benjamin Vang Blaakilde fra kino.dk.

De første reaktioner på filmen har været positive, og udenlandske anmeldelere kalder filmen for "en af de bedste sportsfilm nogensinde".

Da filmens omdrejningspunkt i høj grad er sneakers, er vi glade for at kunne fortælle, at vi i samarbejde med vores sponsor, den nordiske sneaker- og fashion store, Rezet Sneaker Store, udlodder et gavekort på 1000 kr. til selvsamme butik. Vi trækker derfor lod blandt gæsterne til forpremieren, og du har dermed også muligheden for at vinde gavekortet, hvis du deltager i visningen.

Når filmen er færdig inviterer baren 'Too Old To Die Young' på en øl eller vand, så arrangementet bliver en helaftensoplevelse.

'Too Old To Die Young' ligger på Ravnsborggade 14C - fem minutters gågang fra Empire Bio.

Køb dine billetter her.

 

LÆS OGSÅ: Ben Affleck med hurtigbriller jagter Michael Jordan i ny og stjernespækket film

Filmen handler om skabelsen af Nikes kollektion, Air Jordan, der i 1980erne var verdens mest solgte sneakers, og som blev til i samarbejde med basketball-legenden Michael Jordan. Den foregår i en periode, hvor Nikes basket-afdeling først lige var på vej frem, men hvor én karrieredefinerende satsning skulle ændre sports- og tøjhistorien for evigt.

På rollelisten finder vi udover Affleck selv stjerner som Matt Damon, Jason Bateman, Viola Davis, Marlon Wayans og Chris Tucker samt Damian Delano Young som Michael Jordan.

Tak til vores sponsorer Mars, Taffel, To Old to Die Young og Rezet Sneaker.

Filmen vises i samarbejde med Warner Bros. og Empire Bio. 

'Air' har biografpremiere den 5. april.

 

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.