Cookie- og Privatlivspolitik
Har du også undret dig? Tom Cruise har ét særligt krav, når han laver film

Har du også undret dig? Tom Cruise har ét særligt krav, når han laver film

Det tilføjes i kontrakten hver gang

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Man har fint kunnet få actionfigurer med bl.a. Robert Downey Jr.'s Iron Man, Christian Bales Batman og Tom Hollands Spider-Man hjem i legetøjsskuffen.

Hvis du derimod har været på jagt efter en actionfigur med Tom Cruise i roller som bl.a. Ethan Hunt fra Mission: Impossible-franchisen - eller som Les Grossman i Tropic Thunder - så er du gået forgæves. Og måske har du undret dig over, hvorfor det mon er tilfældet?

Men den 60-årige stjerne har simpelthen ét særlig krav, når han laver film: Der må ikke laves actionfigurer eller karakterer i bl.a. spil, der ligner ham. Det er derfor, du ikke finder merchendise med Tom Cruises ansigt på - eller bare nogen, der kunne ligne ham.

 

LÆS OGSÅ: Tom Cruise udfordrer døden i filmhistoriens vildeste stunt

Øjensynligt skulle skuespilleren bl.a. i 2006 have sagt nej til at lade sig portrættere i PlayStation-spil for både Mission: Impossible III og War of the Worlds. Det skriver Unilad.

Kigger man eksempelvis på Minority Report-spillet, så har hovedkarakteren her kort, blond hår. Altså modsat Tom Cruises mørke lokker i Spielberg-filmen.

Det forlyder dog ikke, hvorfor netop dét krav stilles af legenden. Det må man gisne om. Det er dog sikkert, at det desværre ikke er til at opdrive en actionfigur - eller sengetøj - med Tom Cruises Ethan Hunt på. Med mindre man jo selv laver det...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.