Cookie- og Privatlivspolitik
Breaking Bad-stjerne genindspiller verdens dårligste film

Breaking Bad-stjerne genindspiller verdens dårligste film

Han har flere kendte venner med

Stem op!
64
Stem ned!
0
(reset)

De fleste vil nok kende Bob Odenkirk fra serien 'Breaking Bad' og dens spin-off 'Better Call Saul' samt senest som action-mand i den heftige Nobody.

Nu har den 60-årige skuespiller kastet sig over sit måske nok mest mærkelige projekt i karrieren, nemlig en genindspilning af den bizarre The Room fra 2003. Den er også kendt som verdens dårligste film.

Bag den oprindelige 'The Room' står excentrikeren Tommy Wiseau, der bl.a. har skrevet, instrueret og spiller hovedrollen som Johnny i dramaet, der siden sin premiere har fået et trofast kult-følge, der dedikeret ser filmen igen og igen.

 

LÆS OGSÅ: Jake Gyllenhaal er super ripped i genindspilningen af 80'er-klassiker

Genindspilningen laves for organisationen Acting For a Cause, der indsamler penge til forskellige velgørende formål.

Bob Odenkirks version af ​'The Room' - og i rollen som Johnny - rejser penge til nonprofitorganisationen Foundation for AIDS Research.

Better Call Saul-stjernen skulle angiveligt have optaget projektet tilbage i januar. Der er dog endnu ingen officiel premieredato for genindspilningen, der hovedsageligt skulle være indspillet på green screen.

Han er ikke det eneste kendte navn, som er med i projektet. Gyserinstruktøren Mike Flanagan ('The Hauting of Hill House', Doctor Sleep) har på Twitter afsløret, at han spiller karakteren Peter, mens hans hustru Kate Siegel, der også er skuespiller, spiller Claudette.

Instruktøren delte i samme ombæring et foto fra optagelserne, der også afslørede, at Greg Sestero, der medvirkede i den originale film og senere skrev bogen 'The Disaster Artist' om hele oplevelsen, ligeledes er en del af genindspilningen.

Den førnævnte The Disaster Artist blev i 2017 filmatiseret med med James Franco i hovedrollen som Tommy Wiseau.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.