Cookie- og Privatlivspolitik
Årets store Oscar-vinder kan igen opleves i biografen

Årets store Oscar-vinder kan igen opleves i biografen

Se 'Everything Everywhere All at Once' på det store lærred

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Året Oscar-show bød på en historisk Oscar-vinder, som du nu igen kan se i udvalgte biografer.

Syv priser fik filmen Everything Everywhere All at Once, men det var sammensætningen af priser, der skrev filmen ind i Oscar-historien.

Det er nemlig første gang, at en film vinder tre skuespillerpriser OG prisen for Bedste film. Det var Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis og Ke Huy Quan, der fik priser for Bedste kvindelige hovedrolle, bedste kvindelige birolle og Bedste mandlige birolle.

 

LÆS OGSÅ: Oscar-vinderne 2023: Legendariske comebacks og historisk sejr

Det er også første gang, at en asiatisk kvinde vinder for Bedste kvindelige hovedrolle, der gik til Yeoh for sit portræt af Evelyn Wang, der pludselig kastes ud i et eventyr, hvor kun hun alene kan redde verden fra undergangen ved at udforske andre universer, der forbinder hende med de liv, hun også kunne have levet.

'Everything Everywhere All at Once' er et vildt sansebombardement, en mega original fortælling om multiverser med alt fra kampscener, syrede episoder om sten, der kan kommunikere og mennesker med pølser som fingre. Alt i alt en film, der skal opleves på det store lærred.

Se hvor du kan se filmen i biografen og find dine billetter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.